Πολιτισμός

21/07/2024 - 07:58

Ακυρώθηκε η συναυλία της Πέννυς Μπαλτατζή στη Μυτιλήνη - Τι αναφέρει η εταιρεία παραγωγής- Πως θα γίνει η επιστροφή χρημάτων

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Εταιρείας Παραγωγής ,η συναυλία της Πέννυς Μπαλτατζή, που ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 22 Ιουλίου στο Θέατρο Κάστρου Μυτιλήνης , ακυρώνεται για λόγους υγείας.

Η διοργανώτρια εταιρία της συναυλίας ενημερώνει για τις λεπτομέρειες αναφορικά με τη διαδικασία επιστροφής χρημάτων : Όσοι έχουν πληρώσει τα εισιτήριά τους με πιστωτική / χρεωστική κάρτα ή μέσω σύνδεσης του πελάτη στο λογαριασμό του Viva.com τα χρήματα επιστρέφονται στην κάρτα ή το λογαριασμό Viva.com, που χρησιμοποιήθηκαν κατά την αγορά των εισιτηρίων, αυτόματα, σε διάστημα 2-5 ημερών.

Όσοι έχουν αγοράσει τα εισιτήρια τους από το ταμείο του θεάτρου μπορούν να τα επιστρέψουν στο ταμείο του Δημοτικού Θεάτρου καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή και από ώρα 10:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ ,από 22/07/2024 έως και 20/8/2024. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και ελπίζουμε να συναντηθούμε το συντομότερο δυνατό στην Μυτιλήνη.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Μοιράσου το άρθρο!