Πολιτισμός

21/07/2023 - 23:00

ΑΚΥΡΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ - Ο Στέλιος Ρόκκος στη Μυτιλήνη

up date

Η προγραμματισμένη συναυλία με τον Στέλιο Ρόκκο για την Παρασκευή 21 Ιουλίου αναβάλλεται και θα οριστεί νέα ημερομηνία διεξαγωγής.

Όσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια θα μπορούν αν επιθυμούν να πάρουν τα χρήματα τους πίσω από τα σημεία προπώλησης.

----

 

ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ 

Το Κτήμα Οινοφόρος  συνεχίζοντας τα μουσικά ταξίδια υποδέχεται την Παρασκευή 21 Ιουλίου τον σπουδαίο καλλιτέχνη ΣΤΕΛΙΟ ΡΟΚΚΟ

Ο διαχρονικά σύγχρονος τραγουδιστής και τραγουδοποιός, έχει τον δικό του μοναδικό τρόπο να χαρίζει στο κοινό συναρπαστικές στιγμές σε κάθε του live.

Mε τις μεγάλες επιτυχίες , τη ροκ διάθεση και τις δυνατές ερμηνείες του, θα παρουσιάσει ένα ξεχωριστό πρόγραμμα, με πλούσια γκάμα ρεπερτορίου και ιδιαίτερη καλλιτεχνική ματιά που θα μας μείνει αξέχαστο.

Αυθεντικός, αληθινός και πάντα ο εαυτός του ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΡΟΚΚΟΣ είναι ένας επιτυχημένος καλλιτέχνης με πολύ και φανατικό κοινό να τον ακολουθεί παντού. Ένας καλλιτέχνης που συνεχίζει να μας μαγεύει  με τη μουσική , τα τραγούδια και τη φωνή του.

Έχει συνεργαστεί με πολλούς τραγουδιστές όπως ο Τόλης Βοσκόπουλος, ο Γιάννης Πάριος, ο Πασχάλης Τερζής, o Βασίλης Καρράς, ο Αντώνης Ρέμος, ο Γιώργος Μαργαρίτης, ο Σάκης Ρουβάς, η Νατάσα Θεοδωρίδου ο Γιάννης Βαρδής, Νίκος Οικονομόπουλος κ.α.

Δικά του τραγούδια έχουν συμπεριλάβει σε προσωπικά τους άλμπουμ οι: Σάκης Ρουβάς, Νίκος Νομικός, Σταμάτης Γονίδης, Θέμης Αδαμαντίδης, Μάκης Χριστοδουλόπουλος, Πέγκυ Ζήνα, Βλάσσης Μπονάτσος, Λιζέττα Νικολάου, Γιάννης Κότσιρας, Σπύρος Παπαδήμας, Κώστας Μαρτάκης κ.ά.

Η Διεύθυνση του Οινοφόρου με την παρουσία του Στέλιου Ρόκκου σας επιφυλάσσει μια μοναδική βραδιά γεμάτη εκπλήξεις!!!

Κτήμα Οινοφορος

Μοιράσου το άρθρο!