Πολιτική

13/06/2023 - 12:23

Ζήνα Κακναβάτου για το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στη Λέσβο: δύναμη και ελπίδα για τον τόπο

ΔΗΛΩΣΗ ΖΗΝΑΣ ΚΑΚΝΑΒΑΤΟΥ, ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ

Το νεανικό ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ, δύναμη κι ελπίδα για τον τόπο

 

Με το καινούριο ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στο χέρι μέλη και φίλοι του κόμματος απευθυνόμαστε στο λαό του νησιού προκειμένου να ενισχυθεί και εκλεγεί ξανά Κομμουνιστής βουλευτής στο νησί.

Μια ματιά σε αυτό το ψηφοδέλτιο και μόνο φτάνει για να σε γεμίσει περηφάνια και συγκίνηση.

Πέντε νέοι άνθρωποι που τους βλέπουμε ανάμεσα μας να δουλεύουν στο μαγαζί, στο χωράφι, στο σχολείο, στο δικαστήριο...

Πέντε νέοι άνθρωποι που πρωτοστάτησαν και πρωτοστατούν στους αγώνες στο δρόμο, στις πλατείες, τους τόπους δουλειάς, τα λιμάνια αλλά και στα  βουνά και στη Βουλή και όπου χρειαστεί για δωρεάν, υψηλού επιπέδου, υγεία και παιδεία για όλο το λαό, για δουλειά με δικαιώματα και αξιοπρεπείς αμοιβές, για να μη βρεθεί κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη, για να μη γίνουν τα νησιά μας φυλακές ανθρώπινων ψυχών.

Πέντε νέοι άνθρωποι που την επομένη των εκλογών θα χρησιμοποιήσουν την ψήφο σαν όπλο για τα δίκια του λαού μας και όχι ενάντια του.

Που η βουλευτίνα που θα σταλεί στη βουλή θα συνεχίσει τον αγώνα που έκανε και για το νησί μέσα και έξω από τη βουλή, πάντα στην πρώτη γραμμή.

Να λοιπόν γιατί κι εγώ που είχα την τιμή να πλαισιώνω το ψηφοδέλτιο του κόμματος το 2019 καλώ το λαό του νησιού μας να ενισχύσει το νεανικό ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ. Το μοναδικό που πραγματικά είναι δύναμη και ελπίδα για τον τόπο. Να ξαναστείλουμε κομμουνιστή βουλευτή στη Βουλή.

Ζήνα Κακναβάτου

Γενικός οικογενειακός Ιατρός

Διευθύντρια ΕΣΥ

Υποψήφια βουλευτής με το ΚΚΕ το 2019

Μοιράσου το άρθρο!