Πολιτική

30/04/2019 - 13:14

Ζαφειρίου προς Τσιριγώτη: είμαστε ουσιαστικά ανεξάρτητος συνδυασμός

To άρθρο της υποψηφίας Δημάρχου Νίκης Τσιριγώτη που δημοσιεύθηκε στο Lesvosnews.net προκάλεσε την αντίδραση του υποψηφίου Δημάρχου Παναγιώτη Ζαφειρίου και του συνδυασμού του. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με αφορμή το άρθρο της υποψηφίας Δημάρχου Μυτιλήνης κυρίας Νίκης Τσιριγώτη περί δήθεν ανεξάρτητων υποψηφίων συνδυασμών θέλουμε να κάνουμε για μία ακόμη φορά σαφή τα κάτωθι: 

Ο υποψήφιος συνδυασμός μας δεν ενδύεται κανενός μανδύα και δεν είναι μόνο κατ'όνομα ανεξάρτητος. 

Είναι και ουσιαστικά ανεξάρτητος, επειδή:

Αφενός διαθέτει στο δυναμικό του υποψηφίους κάθε δημοκρατικής κομματικής απόχρωσης, μιας και οι υποψήφιοί μας είναι άτομα πολιτικοποιημένα με σαφή άποψη περί των πολιτικών πραγμάτων του τόπου, που όμως έβαλαν στην άκρη τα πολιτικά πιστεύω τους για να ασχοληθούν με τα κοινά του Δήμου μας. Και το κυριότερο, είναι άτομα που δεν έχουν κάνει επάγγελμα την πολιτική, αλλά είναι απλοί δημότες που επιθυμούν να συμβάλλουν τα μέγιστα για να πάει ο Δήμος Μυτιλήνης μπροστά. 

Αφετέρου ο συνδυασμός μας δεν έχει καμία κομματική υποστήριξη, δεν αντλεί ψήφους από κάποια πολιτική δεξαμενή και δεν ακολουθεί καμία συγκεκριμένη κομματική γραμμή, πιστεύοντας ότι εθνικές (βουλευτικές) και αυτοδιοικητικές (δημοτικές) εκλογές είναι ευθείες παράλληλες που ποτέ δεν τέμνονται. 

Είναι με άλλα λόγια διαδικασίες παρόμοιες με εντελώς διαφορετικά συμφέροντα. Από την πρώτη κιόλας στιγμή ο ανεξάρτητος συνδυασμός μας έδωσε το στίγμα του πρεσβεύοντας, ότι στις δημοτικές εκλογές ΔΕΝ ψηφίζουμε πολιτικά κόμματα απέχοντας συνειδητά από συνδυασμούς, που εξαρτώνται ή εκπορεύονται από αυτά. Στις δημοτικές εκλογές επιλέγουμε με τη δημοκρατική μας ψήφο ικανά πρόσωπα, άξιες μονάδες που θέλουν και μπορούν με καινοτόμες ιδέες, συνεργασία και όραμα να κάνουν τον τόπο μας να προοδεύσει και να στοχεύσει σε ένα πολύ καλύτερο μέλλον. 

Αυτό είναι που πραγματικά μας αξίζει!


Με εκτίμηση
«Η ΛΕΣΒΟΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ»

 

Μοιράσου το άρθρο!