Πολιτική

18/07/2024 - 12:41

Υπογραφή σύμβασης για την ολοκλήρωση του έργου διαμόρφωσης του κοινόχρηστου χώρου Παραλίας Θερμής

Υπεγράφη την Πέμπτη 18 Ιουλίου από τον Δήμαρχο Μυτιλήνης Παναγιώτη Χριστόφα και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας «Χατζηαποστόλου Γεώργιος» η σύμβαση για το έργο διαμόρφωσης του δημοτικού κοινόχρηστου χώρου στον οικισμό Παραλία Θερμής, παρουσία του Αντιδημάρχου Δ.Ε. Λουτρόπολης Θερμής Χρήστου Τσιβγούλη, του Προέδρου της Δ.Κ. Λουτρόπολης Θερμής Θανάση Σπύρου και στελεχών των Υπηρεσιών του Δήμου Μυτιλήνης.

Το υπό ολοκλήρωση έργο προϋπολογισμού 200.000 ευρώ αφορά στην ανάπλαση τμήματος οικοπέδου εμβαδού 10.200 m2 περίπου, όπου ο περιβάλλων χώρος διαμορφώνεται κατάλληλα με την κατασκευή λιθόστρωτων και επιπρόσθετα δημιουργείται οριοθετημένος υπαίθριος χώρος στάθμευσης σαράντα οχτώ θέσεων αυτοκινήτων και δύο λεωφορείων.

Μέχρι σήμερα, έχουν ολοκληρωθεί εργασίες κατασκευής λιθόστρωτων διαδρόμων και πέτρινων τοιχίων, παρτεριών φύτευσης, εισόδου – εξόδου του χώρου και των Η/Μ εγκαταστάσεων.

Το έργο χρηματοδοτείται από Πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων και είναι ενταγμένο στο Μέτρο «Τοπική Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων, (ΤΑΠΤοΚ)» του Προγράμματος Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας (ΠΑΑ) 2014 – 2020.

Μοιράσου το άρθρο!