Πολιτική

26/07/2024 - 16:20

Ξεκίνησαν οι εργασίες για την ολοκλήρωση του έργου διαμόρφωσης του κοινόχρηστου χώρου Παραλίας Θερμής από τον Δήμο Μυτιλήνης

Αυτοψία στον κοινόχρηστο χώρο της Παραλίας Θερμής, όπου ξεκίνησαν οι εργασίες για την ολοκλήρωση του έργου διαμόρφωσής του πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Παναγιώτης Χριστόφας, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Δ.Ε. Λουτρόπολης Θερμής Χρήστο Τσιβγούλη, τον Αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών Νίκο Καρασάββα, τον Πρόεδρο της Δ.Κ. Λουτρόπολης Θερμής Θανάση Σπύρου και τον Προϊστάμενο της Τεχνικής Υπηρεσίας Ανδρέα Παπαχριστοφόρου. Κατά την αυτοψία συζητήθηκε το χρονοδιάγραμμα των εργασιών με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας.

Υπενθυμίζεται, πως το υπό ολοκλήρωση έργο προϋπολογισμού 200.000 ευρώ αφορά στην ανάπλαση τμήματος οικοπέδου εμβαδού 10.200 m2 περίπου, όπου ο περιβάλλων χώρος διαμορφώνεται κατάλληλα με την κατασκευή λιθόστρωτων και επιπρόσθετα δημιουργείται οριοθετημένος υπαίθριος χώρος στάθμευσης σαράντα οχτώ θέσεων αυτοκινήτων και δύο λεωφορείων.

Το έργο χρηματοδοτείται από Πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων και είναι ενταγμένο στο Μέτρο «Τοπική Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων, (ΤΑΠΤοΚ)» του ΠΑΑ.

 

Μοιράσου το άρθρο!