Πολιτική

21/06/2023 - 13:25

“Τώρα μιλάει ο λαός, Κόκκινο Βουλευτή θα εκλέξει ο Νομός”

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΑΠΦΟΥΣ

Τώρα μιλάει ο λαός, Κόκκινο Βουλευτή θα εκλέξει ο Νομός”. Αυτό ηταν το σύνθημα της μεγάλης συναυλίας που πραγματοποιήθηκε χθες (20/6) στην Πλατεία Σαπφούς για την επανεκλογή Κομμουνιστή Βουλευτή στο Νομό με πλήθος κόσμου και μαζική συμμετοχή νεολαίας. Το παρών έδωσαν και οι τέσσερις υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ από τη Λέσβο.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η παρέμβαση της υποψήφιας Βουλευτή του ΚΚΕ, Μαρίας Κομνηνάκα η οποία μεταξύ άλλων ανέφερε: «...η σημερινή μέρα ήταν μια ανάσα και ένα ευχαριστώ για όλους και όλες που δώσαμε μαζί τη μάχη για να ανεβάσουμε πιο ψηλά το ΚΚΕ. Όμως η σημερινή μέρα έχει και μια άλλη χροιά. Είναι μια υπόσχεση και μια δέσμευση ότι θα κάνουμε το άλμα ότι θα ψηλώσουμε ακόμα πιο πολύ το Κόμμα μας και από αυτές τις εκλογές ο νομός Λέσβου θα βγει με συμπαραστάτη το βουλευτή του ΚΚΕ. Αυτό που έχει ανάγκη.».

2

1

Την συναυλία άνοιξε το συγκρότημα Λαϊκοί Δρόμοι. Στη συνέχεια, στη σκηνή ανέβηκαν οι On the edge. Τη σκυτάλη πήρε ο Swamp Blues Kara Onemanband. Η συναυλία ολοκληρώθηκε με ρεμπέτικο γλέντι από τους Rebeτεls.

Μοιράσου το άρθρο!