Πολιτική

20/02/2024 - 19:30

Συναντήσεις Νέας Αριστεράς σε Μυτιλήνη και Καλλονή - Στη Λέσβο ο Κωστής Καρπόζηλος

Φίλες και φίλοι, η ίδρυση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της «Νέας Αριστεράς» αποτελεί το πρώτο βήμα ενός νέου πολιτικού κύκλου.

Μια νέα αρχή τόσο στο περιεχόμενο της πολιτικής, όσο και στον τρόπο οργάνωσης της πολιτικής ΄Ηδη, απ τα πρώτα της βήματα, η ΚΟ της Νέας Αριστεράς έχει αναδείξει τον διαφορετικό, ξεκάθαρο λόγο της ανανεωτικής – οικολογικής και ριζοσπαστικής αριστεράς.

Σε σταθερή πορεία και με παραπάνω από ενθαρρυντικά μηνύματα ,προχωρούμε για τη συγκρότηση του κόμματος που θα αγωνισθεί δίπλα και μαζί με τα κινήματα για την αμφισβήτηση της δεξιάς κυριαρχίας, των αντιλαϊκών πολιτικών της κυβέρνησης Μητσοτάκη, καθώς και την υποστήριξη της ουσιαστικής δημοκρατίας που βάλλεται παντοιοτρόπως στη χώρα μας. Η ουσιαστική σχέση με πολίτες και κοινωνικές δυνάμεις, με τις πιο ανήσυχες και δημιουργικές τάσεις της ελληνικής κοινωνίας, που διψούν για Κοινωνική και Κλιματική Δικαιοσύνη και επανεκκίνηση της Δημοκρατίας, είναι η αφετηρία μας.

Για το σκοπό αυτό, το διήμερο 20 και 21 Φεβρουαρίου θα επισκεφτεί το νησί μας ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Αριστεράς, Κωστής Καρπόζηλος και θα πραγματοποιηθούν δύο ανοιχτές συναντήσεις με τους πολίτες που ενδιαφέρονται να ακούσουν και πιθανόν να συμβάλλουν με άποψη και προβληματισμό.

Σας προσκαλούμε λοιπόν στις συναντήσεις, για να ενημερωθείτε για το νέο φορέα, τη μέχρι τώρα δράση του, τα επόμενα βήματά του και φυσικά να συζητήσουμε.

Οι συναντήσεις θα γίνουν:

• Στην Καλλονή στις 20 Φεβρουαρίου στις 7.30μμ στη Λέσχη ΑΡΙΣΒΗ, στα Χάνια Καλλονής και

• Στη Μυτιλήνη στις 21 Φεβρουαρίου στις 7μμ στην καφετέρια Πάρκο, στο πάρκο Αγίας Ειρήνη

Μοιράσου το άρθρο!