Πολιτική

26/02/2020 - 17:47

Σε «Διαβολόρεμα»  και «Καράβα» στελέχη του ΚΚΕ

Κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τη βουλευτή Ν. Λέσβου Μαρία Κομνηνάκα, τον Περιφερειακό Σύμβουλο Β. Αιγαίου Σταύρο Τάσσο και το Δημοτικό Σύμβουλο Δήμου Δυτικής Λέσβου Γιάννη Συκά βρίσκονται και σήμερα από το πρωί κοντά στον ξεσηκωμένο λαό του νησιού μας.

Το πρωί βρισκόταν στο «Διαβολόρεμα»  μετά πέρασε στο Μανταμάδο όπου και συμμετείχε στη σύσκεψη της επιτροπής αγώνα που έχει στηθεί για να αντιμετωπίσει  την εγκληματική επίθεση που έχει εξαπολύσει η κυβέρνηση με τα ΜΑΤ που έχει στείλει στο νησί μας. 

Η Μαρία Κομνηνάκα σε νέα δήλωσή της από την «Καράβα» ζητά από την κυβέρνηση να αποσύρει τώρα τις δυνάμεις των ΜΑΤ και τα σχέδιά της για το νέο Hot spot. 

Να απεγκλωβίσει άμεσα τους πρόσφυγες και μετανάστες από όλα τα νησιά.

Να τους μεταφέρει στην ενδοχώρα, σε συνθήκες ανθρώπινης διαβίωσης, να τους δώσει άμεσα τα χαρτιά που απαιτούνται ώστε να μεταφερθούν στις χώρες που επιθυμούν και να αποζημιωθούν στο 100% όλοι οι κάτοικοι που έχουν υποστεί ζημιές.

Επισήμανε δε ότι αν  η κυβέρνηση συνεχίσει την εγκληματική της επίθεση ό,τι και αν συμβεί στο εξεγερμένο, αγωνιζόμενο λαό θα φέρει ακέραια την ευθύνη.

Το ΚΚΕ, τόνισε, θα βρίσκεται μπροστά στους αγώνες, μαζί με το λαό μέχρι να δικαιωθεί. 

Μοιράσου το άρθρο!