Πολιτική

15/08/2024 - 18:16

Προορισμός ήταν η Αγιάσος, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας στην Αγιάσο (φωτο)

Συντάντηση της Κατ. Σακελλαροπούλου με αυτοδιοικητικά στελέχη-Η ΠτΔ παρέστη στη θεία λειτουργία στο ναό της Παναγίας στην Αγιάσο

   Στα πανέμορφα παραδοσιακά σοκάκια της Αγιάσου περπάτησε αμέσως μετά την ολοκλήρωση της θείας λειτουργίας στην οποία παρέστη στο ναό της Παναγίας, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελαροπούλου.

 

. Μετά το πέρας της λειτουργίας, η κυρία Σακελλαροπούλου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο φετινός εορτασμός της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, την οποία ο λαός μας τιμά και αναγνωρίζει στο πρόσωπό της την προστάτιδα Μητέρα, επισκιάστηκε δυστυχώς από τις καταστρεπτικές πυρκαγιές στην Αττική. Σκεφτόμαστε όλους όσους επλήγησαν από αυτές, ευχαριστούμε τους πυροσβέστες, τους εθελοντές και όσους έδωσαν, για άλλη μια φορά, ηρωική μάχη με τις φλόγες, και ελπίζουμε οι ζημιές να αποκατασταθούν το συντομότερο δυνατόν. Η προστασία του περιβάλλοντος είναι ευθύνη όλων μας.

δ
εε

Χρόνια Πολλά!»

ε

Η Πρόεδρος συνομίλησε με προσκυνητές και στη συνέχεια, μαζί με τον αντιπεριφερειάρχη Λέσβου Κώστα Αρώνη, το δήμαρχο Μυτιλήνης Παναγιώτη Χριστόφα και άλλα αυτοδιοικητικά στελέχη ήπιε ένα καφέ στο παραδοσιακό καφενείο της «καφενταρίας» στην πλατεία του χωριού.

Ας σημειωθεί ότι η κ. Σακελαροπούλου βρίσκεται στη Λέσβο για ολιγοήμερες διακοπές τις οποίες και ολοκληρώνει αύριο Παρασκευή.

ΑΠΕ - ΜΠΕ / Στρατής Μπαλάσκας

Μοιράσου το άρθρο!