Πολιτική

17/08/2023 - 10:36

Προκόπης Σινάνης για την υποψηφιότητά του με τον Στεφανή: Μαζί και στην 98 ΕΑΡΜΕΘ και στην μάχη για τις Περιφερειακές εκλογές

Τι αναφέρει ο Προκόπης Σινάνης για την υποψηφιότητά του ως Περιφερειακός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Αλκιβιάδη Στεφανή:

Με χαρά και τιμή αποδέχτηκα την πρόταση του Αλκιβιάδη Στεφανή να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιό του, ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Βορείου Αιγαίου στις προσεχείς εκλογές.

Καταλυτικός λόγος για την απόφαση μου αυτή, είναι πως η πρόταση αυτή ήρθε από έναν άνθρωπο που έχει όραμα για το Β. Αιγαίο.

Ένα όραμα που στηρίζεται πρώτα απ' όλα στην πλήρη αντίληψη των προβλημάτων, χρόνιων πολλές φορές, που ταλανίζουν την Περιφέρειά μας. Έχει σχέδιο για την αντιμετώπισή τους και κυρίως εφικτές και εφαρμόσιμες λύσεις που δεν στοχεύουν πρωτίστως στον εντυπωσιασμό και την θεαματική επικοινωνία, αλλά στην μόνιμη και λειτουργική επίλυσή τους.

Πέραν όμως των προβλημάτων, στην φύση του θεσμού της Περιφέρειας, κυριαρχεί η παραγωγή Πολιτικής.

Η γενική ανάπτυξη των νησιών μας, μπορεί να υστερεί ή να εμποδίζεται από τα υπάρχοντα προβλήματα όμως αυτό που χρειάζεται κι αυτό που απαιτεί η φύση του Θεσμού, είναι οι νέες ιδέες και οι νέες προτάσεις, τα βήματα που πρέπει να γίνουν για να προσφέρουμε καλύτερο βιοτικό επίπεδο στους πολίτες, περισσότερες ευκαιρίες και προπάντων τους λόγους για να μείνουν στον τόπο μας και όχι τους λόγους που τους αναγκάζουν να φύγουν, αναζητώντας αλλού προκοπή, επίτευξη των στόχων και δικαίωση των ελπίδων τους.

Είχα την τύχη να υπηρετήσω υπό την διοίκηση του Αλκιβιάδη Στεφανή, πριν εικοσιπέντε χρόνια στην 98 ΕΑΡΜΕΘ. Αυστηρός αλλά δίκαιος, ευθύς, αποτελεσματικός αξιωματικός με στοχοπροσήλωση , σκληρή δουλειά, ανάληψη ευθύνης και συνέπεια λόγων και πράξεων. Έχοντας προσωπική πείρα από την άσκηση της διοίκησής του, μπορώ να θεωρώ σήμερα «τιμή» στο πρόσωπό μου την πρόταση του Αλκιβιάδη Στεφανή να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιό του

Τέλος, έχοντας θητεύσει επί σειράν ετών στο πλευρό του αειμνήστου Σπύρου Γαληνού, βίωσα και διδάχτηκα τι θα πει άσκηση πολιτικής με ήθος, αρχές και αξίες. Θεωρώ ότι με αυτή την πολιτική αντίληψη, θα μπορέσω να πολιτευτώ υπό την ηγεσία του Αλκιβιάδη Στεφανή.

Ζητώ την ψήφο και την στήριξη σας ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε μαζί το άλμα που θα μας πάει λίγο πιο μπροστά και λίγο πιο πάνω. Το άλμα που θα είναι πιο γρήγορο και πιο μεγάλο από την στασιμότητα και την φθορά.

Στον αγώνα αυτό θα είμαστε όλοι μαζί. Για το παρόν και το μέλλον μας, για το Βόρειο Αιγαίο που ονειρεύομαστε και αξίζουμε.

Σας ευχαριστώ

δδ

Μοιράσου το άρθρο!