Πολιτική

18/08/2023 - 12:55

Παραδέλλης Δημήτρης: γιατί επέλεξα τον Αλκιβιάδη Στεφανή

Φίλες και Φίλοι ,

Η ενασχόλησή μου με την πολιτική και τον αθλητισμό , αποτελούν ένα μεγάλο σχολείο, καθώς μου δίδαξαν τις βασικότερες αρχές με τις οποίες πορεύομαι στη ζωή μου.

Ομαδικότητα, στόχος , σεβασμός και αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο είναι οι αρχές που με οδηγούν να αγωνίζομαι για το καλό , το δίκαιο και το αληθινό.

Γεννήθηκα, μεγάλωσα, ζω και εργάζομαι στον ευλογημένο τόπο της Λέσβου , με χιλιάδες χρόνια ιστορίας. Τη Λέσβο της τέχνης, τη Λέσβο του πολιτισμού, τη Λέσβο της Δημοκρατίας.

Όσοι επιλέξαμε να παραμείνουμε στον τόπο μας , την Λέσβο, οφείλουμε να είμαστε ενεργοί στις ταχύτατες και δυναμικές αλλαγές που έρχονται στην περιοχή μας.

Σήμερα , πρέπει να «κτίσουμε» πάνω σε ότι θετικό έχει γίνει και να δώσουμε «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ» ,ώστε να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου μας, διεκδικώντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο που δικαιούται και αξίζει ο τόπος μας. Χρειαζόμαστε ένα νέο όραμα και σχέδιο , ώστε η Λέσβος του 2028 να είναι μια περιφέρεια πρότυπο σε όλα: στην παραγωγικότητα, στην προσέλκυση επενδύσεων, στην προστασία του περιβάλλοντος, σε συνδυασμό με την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς,τις σύγχρονες υποδομές , τις ψηφιακές υπηρεσίες , το κοινωνικό πρόσωπο με την προοπτική κανείς να μην μείνει πίσω αβοήθητος.

Η χώρα έχει μια ισχυρή κυβέρνηση αποφασισμένη να προχωρήσει σε ριζικές μεταρρυθμίσεις και να παράγει σημαντικό έργο σε όλους τους τομείς.Η Περιφέρεια του Βορείου Αιγαίου οφείλει να είναι παρούσα στο κέντρο των εξελίξεων.

Αγαπητοί συμπατριώτες,

Μια νέα αρχή γίνεται και ξεκινά μια καινούρια μάχη.

Με ιδιαίτερη τιμή και αίσθημα ευθύνης αποδέχτηκα με χαρά την τιμητική πρόταση του υποψηφίου Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κ. Αλκιβιάδη Στέφανο να συμμετέχω στις επικείμενες Περιφερειακές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, ως υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος για την Λέσβο με τον συνδυασμό «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ».

Αποτελεί τιμή μα πάνω από όλα υποχρέωσή μου να συμμετέχω στον συνδυασμό αυτό για το αύριο της Λέσβου.

Επέλεξα τον κ. Στεφανή γιατί πιστεύω πως με την καθοδήγησή του, την εμπειρία του, τις γνώσεις του θα είναι ο κατάλληλος Περιφερειάρχης της νέας εποχής για το Βόρειο Αιγαίο.

Στο δικό του πρόσωπο, στις δικές του ιδέες βλέπω την Λέσβο που όλοι ονειρευόμαστε: την ανάπτυξη που χρειάζονται στα νησιά μας.

Σας προσκαλώ να αγωνιστούμε μαζί,μακριά από στείρες αντιπαραθέσεις για το καλό των νησιών μας.

Να αγωνιστούμε δίπλα στον πολίτη και τα προβλήματά του με μαχητικότητα και όραμα. Ένα όραμα με σύμμαχο ΕΣΑΣ.

Με αυτές τις σκέψεις μπαίνω στη μάχη για να εργαστώ σκληρά για τις αλλαγές που χρειάζεται ο τόπος και τα νησιά μας.

Ζητώ την στήριξή σας σας, ζητώ να συμμαχήσουμε μαζί για τη Λέσβο του μέλλοντος, την Λέσβο των ευκαιριών και της πρότυπης ανάπτυξης.

Ζητώ την στήριξη και την εμπιστοσύνη σας προς το πρόσωπό μου για να σας εκπροσωπήσω αποφασιστικά και αποτελεσματικά!

« Με την δύναμη της ψήφου σου ο τόπος μας στην πρώτη γραμμή».

Με εκτίμηση

Παραδέλλης Δημήτρης

Οικονομολόγος

Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Πρώην διεθνής αθλητής του πόλο,

της Μυτιλήνης και του Ολυμπιακού Πειραιώς.

σ

 

Μοιράσου το άρθρο!