Πολιτική

22/07/2024 - 15:36

Νέα όργανα σε τρεις νέες παιδικές χαρές ( Μυτιλήνη σε εργατικές Ακαδημία, Συνοικισμό και στον Τρύγωνα Πλωμαρίου)

Υπογραφή σύμβασης για την προμήθεια νέων οργάνων σε τρεις παιδικές χαρές του Δήμου Μυτιλήνης

Υπεγράφη σήμερα Δευτέρα 22 Ιουλίου από τον Δήμαρχο Μυτιλήνης Παναγιώτη Χριστόφα η σύμβαση προμήθειας νέων οργάνων και εξοπλισμού για τρεις παιδικές χαρές συνολικού προϋπολογισμού 250.000 € με χρηματοδότηση από ίδιους πόρους του Δήμου Μυτιλήνης.

Πρόκειται για τις παιδικές χαρές στην περιοχή των εργατικών κατοικιών Ακαδημίας και στην περιοχή του Συνοικισμού στη Μυτιλήνη καθώς και εκείνη του Τρύγωνα Πλωμαρίου, με στόχο τη συμμόρφωσή τους με τις προδιαγραφές της κείμενης νομοθεσίας.

Ειδικότερα, με βάση τις σύγχρονες αρχές σχεδιασμού, προβλέπονται να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την αναβάθμιση των παιδικών χαρών ώστε να παραδοθούν ασφαλείς και λειτουργικές στα παιδιά και τους συνοδούς τους, αλλά και να διευκολυνθεί η πρόσβαση πεζών και ΑμεΑ σε αυτές.

Ο κ. Χριστόφας δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι καθώς με την υπογραφή της σύμβασης δρομολογείται ο εκσυγχρονισμός δύο παιδικών χαρών σε συνοικίες της πόλης της Μυτιλήνης και μία στον Τρύγωνα. Είναι ένα πρώτο βήμα, θα ακολουθήσει ο εκσυγχρονισμός και η δημιουργία και άλλων παιδικών χαρών, καθώς στόχος μας είναι να υπάρχουν παιδικές χαρές σε κάθε οικισμό του Δήμου και σε κάθε γειτονιά της Μυτιλήνης».  

 

Δειτε:

ς
Εργατικές Ακαδημία
δ
Συνοικισμός
ε
Τρύγωνας

 

Μοιράσου το άρθρο!