Πολιτική

19/09/2023 - 12:43

Το μήνυμα του Στρατή Κλεάνθη στους Νεοδημοκράτες της Λέσβου

Καλημέρα σε όλες και όλους, κυρίως όμως στους ομοϊδεάτες μου φίλους Νεοδημοκράτες ( Οι Νεοδημοκρατισες δεν έδειξαν..... ενόχληση )

Πολύ καιρό τώρα σκεφτόμουν εάν πρέπει να κάνω αυτή την ανάρτηση- εξήγηση έστω και για χάρη των λίγων.

Κατέρχονται λοιπόν υποψήφιος στις περιφερειακές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου με την παράταξη

" ΑΛΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ" του Κώστα Μουτζούρη Κώστας Μουτζούρης .

Ποιός είναι ο Κώστας Μουτζούρης; δεν είναι ο πολιτευτής της Ν.Δ.,δεν είναι ο περιφερειάρχης που συνεργάστηκε άψογα με την κυβέρνηση μας ; Από εκεί δεν άντλησε τα χρήματα και ανέβασε την περιφέρεια στην 5η θέση εν συνόλω 13 ων σε απορροφητικότητα ;

Σε ότι με αφορά, ποτέ δε έκοψα σχέσεις με τον περιφερειάρχη , ήμουν δε και εκ των στενών συνεργατών του το 2012 που πολιτεύτηκε , συμφώνησα από πολύ καιρό πριν ότι θα είμαι μαζί του. Στη παράταξή του οι Νεοδημοκράτες αποτελούμε τη συντριπτική πλειοψηφία ,με δύο πρώην προέδρους ΝΟΔΕ ,με στελέχη γνωστά από τον συνδικαλιστικό , αγροτοκτηνοτροφικό και αυτοδιοικητικό χώρο, από επιστημονικούς φορείς, αλλά κυρίως:

Είμαστε σταθεροί αγωνιστές της παράταξης που ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΑΜΕ ,ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΡΙΣΑΜΕ . Αντίθετα τέτοιους μπορείτε να βρείτε αλλού,όπως αλλού θα βρείτε και όψιμους Νεοδημοκράτες που ....μας εγκαλούν ενίοτε!!!

Κλείνοντας , τον αγώνα για τη παράταξη τον δώσαμε μαζί το 2019 λίγο μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές και κερδίσαμε,τον δώσαμε πριν τρεις μήνες μαζί και τον κερδίσαμε,θα τον δώσουμε και τον Ιούνιο 2024 στις Ευρωεκλογές πάλι μαζί,. Εδώ στην αυτοδιοίκηση,όπως και στον συνδικαλισμό από τον οποίο προέρχομαι,χρειάζεται πορεία και δράση ανεξάρτητη και ακυδευμόνευτη γιατί οι καιροί είναι χαλεποί .και αυτό κρατήστε!

 

Στρατής Κλεάνθης

ΣΚ

Μοιράσου το άρθρο!