Πολιτική

28/09/2021 - 19:51

Μέγας πόνος.... Γεώτρηση για τους κτηνοτρόφους της Αγίας Παρασκευής

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης, συνοδευόμενος από τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Δημήτρη Ακριώτη και τον ειδικό σύμβουλο Μιχάλη Ταμβακέλλη,  παρουσία του Προέδρου της Κοινότητας Γιώργου Δημόπουλου, επισκέφτηκαν σήμερα 28.09.2021 την περιοχή Λιγαρίδια Αγ. Παρασκευής.

Στο σημείο η Περιφέρεια ολοκλήρωσε γεώτρηση (η οποία έχει  ξεκινήσει το 2016 επί Δήμου Λέσβου) στα πλαίσια του προγράμματος ερευνητικών γεωτρήσεων που πραγματοποιεί σε διάφορες περιοχές της Λέσβου.

Η γεώτρηση αυτή θα παραχωρηθεί στον Δήμο Δυτικής Λέσβου προκειμένου να εξυπηρετήσει τις ανάγκες άρδευσης των κτηνοτρόφων της Αγ. Παρασκευής.

 

Η ανάρτηση του Δημάρχου Δυτικής Λέσβου:

"Μέγας πόνος και ταραχή για την γεώτρηση(!!!), στην Αγία Παρασκευή. Ευχαρίστησαμε από την πρώτη στιγμή τον κ. Περιφερειάρχη και τον κ. Ακριώτη για την κατασκευή της. Την ζητήσαμε και ανταποκρίθηκαν. Βέβαια για να γίνει λειτουργική χρειάζονται βάσεις, δεξαμενές, αντλία και ρεύμα. Πράγματα που θα κάνουμε εμείς, τις επόμενες μέρες. Αλλά κάποιοι επικράνθησαν. Δυστυχώς το πρόβλημα ορισμένων δεν είναι να γίνει κάτι στο χωριό αλλά το ποιός το κάνει. Κι αν ο Δήμος κάπου εμπλέκεται, καλύτερα να μην γίνει. Αλλά δεν θα σας κάνουμε την χάρη, αγαπητοί. Έχουμε πολλά να κάνουμε, οπότε πρέπει να το συνηθίσετε.

Ταξιάρχης Βέρρος"

Μοιράσου το άρθρο!