Πολιτική

22/07/2024 - 10:32

Το Μεγαλοχώρι απέκτησε γήπεδο 5x5 - Κατασκευάστηκε από την Περιφέρεια - Εγκαινιάστηκε από τον Κώστα Μουτζούρη

Δηλώσεις

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης εγκαινίασε την Κυριακή 22.07.2024 το γήπεδο ποδοσφαίρου 5x5 στο Μεγαλοχώρι, το οποίο κατασκευάστηκε από την Περιφέρεια. Παρόντες στην τελετή ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Έργων Χρυσόστομος Χατζηκυριαζής, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Δημήτρης Μουτζούρης, ο πρώην Δήμαρχος Πλωμαρίου Δημήτρης Βαρβαγιάννης , ο πρώην Πρόεδρος του Αιγέα Στέφανος Σανιδάς και πλήθος κόσμου.

Ο Περιφερειάρχης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Τα σημερινά εγκαίνια και η παράδοση του γηπέδου στην νεολαία του Μεγαλοχωρίου αλλά και των γύρω χωριών είναι για μένα προσωπικά μια από τις πιο όμορφες στιγμές της θητείας μου ως Περιφερειάρχη. Η επόμενη θα είναι ο δρόμος Μεγαλοχώρι – Αγιάσος που σύντομα θα μπούμε στην τελική ευθεία για την υλοποίηση του.  Χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί  βλέπω το γήπεδο γεμάτο με παιδιά και τους κατοίκους να λένε πως επιτέλους στο χωριό «γέμισε» φωνές.  Εύχομαι να το χαρούν τα παιδιά γιατί αυτά το ζήτησαν και για αυτά το κάναμε, καθώς οι  επιλογές στις απομακρυσμένες περιοχές είναι περιορισμένες και το γήπεδο αυτό ήδη έχει προσδώσει ζωντάνια και πολλά χαμόγελα στην αθλούσα νεολαία».

γ

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Έργων έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα ολοκληρώσαμε ένα ακόμη έργο και η παρουσία των παιδιών και των κατοίκων δείχνει  και την σπουδαιότητα του για την περιοχή.  Ο Περιφερειάρχης  αφουγκράζεται τις ανάγκες  των τοπικών κοινωνιών,  πόσο δε μάλλον όταν πρόκειται για την νεολαία που διψά για άθληση σε αυτές τις απομακρυσμένες περιοχές.  Η Περιφερειακή Αρχή υπό την καθοδήγηση του Κώστα Μουτζούρη, προχωρά όλα τα έργα που έχει σχεδιάσει και να είστε σίγουροι πως στο τέλος της δεύτερης θητείας της θα έχει αφήσει ένα ισχυρό αναπτυξιακό  αποτύπωμα σε όλα τα νησιά του Βορείου Αιγαίου».

γ

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας δήλωσε:

« Το ευχαριστώ προς τον Περιφερειάρχη είναι λίγο για να δείξουμε την ευγνωμοσύνη και την χαρά μας για το έργο αυτό. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο σημαντικό είναι για την περιοχή μας η οποία απέκτησε ζωντάνια και τα παιδιά μας έχουν έναν χώρο άθλησης που τόσο είχαν ανάγκη. Με την ολοκλήρωση του δρόμου Μεγαλοχώρι – Αγιάσο που είναι θέμα χρόνου να ξεκινήσει, το χωριό μας έχει πλέον άλλες προοπτικές και αυτό οφείλεται στον Κώστα Μουτζούρη»

Μοιράσου το άρθρο!