Πολιτική

28/08/2024 - 14:02

Κώστας Ρούσσας: Νέο πάρκινγκ στην είσοδο της Αγιάσου

Έργα που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των κατοίκων της κωμόπολης της Αγιάσου αλλά και των χιλιάδων επισκεπτών της δρομολογεί η τοπική κοινότητα σε αγαστή συνεργασία με τη δημοτική αρχή Μυτιλήνης.

Ήδη έγιναν αρκετές παρεμβάσεις σε θέματα καθαριότητας , φωτισμού κεντρικών δημόσιων χώρων, όπως της πλατείας δημαρχείου ενώ έχει δρομολογηθεί και η κατασκευή νέου παρκινγκ στην είσοδο του χωριού στη θέση που βρίσκονται σήμερα τα παλιά σφαγεία» δήλωσε στην ΕΡΤ Αιγαίου ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αγιάσου Κώστας Ρούσσας.

Η Αγιασος ανά καιρούς , λόγω της Παναγιάς αλλά και σε μεγάλες διοργανώσεις όπως οι γιορτές κάστανου και κερασιού, φιλοξενεί χιλιάδες επισκέπτες και δημιουργείται το αδιαχώρητο στους δρόμους του χωριού. Το πάρκινγκ στο πάνω μέρος του χωριού προφανώς και δεν αρκεί για να καλύψει τις ανάγκες ενώ υπάρχει και δυσφορία στους μόνιμους κατοίκους που δεν υπάρχει πουθενά χώρος τις ημέρες αυτές για τα οχήματα τους.

Όπως είπε ο κ. Ρούσσας «τα παλιά σφαγεία θα γκρεμιστούν και θα δημιουργηθεί ένας χώρος στάθμευσης 200ων οχημάτων  που θα ανακουφίσει το πρόβλημα. Είμαστε σε συνεργασία με τη δημοτική αρχή και το δήμαρχο να δρομολογήσουμε το έργο αυτό στην Αγιάσο»

Δείτε βίντεο 

Μοιράσου το άρθρο!