Πολιτική

05/06/2024 - 16:36

Το ΚΚΕ οργώνει τα χωριά και την πόλη της Μυτιλήνης

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι περιοδείες, για την ενίσχυση του ΚΚΕ στις 9 του Ιούνη. Κλιμάκιο της ΤΕ Λέσβου του ΚΚΕ, με επικεφαλής τη Μαρία Κομνηνάκα βουλευτή Ν. Λέσβου του Κόμματος περιόδευσε σε Ερεσό και Σκάλα Ερεσού. Σε συζητήσεις με κατοίκους και επαγγελματίες σημειώθηκε πως με ακόμα πιο δυνατό ΚΚΕ και στην κάλπη των ευρωεκλογών θα τους επιστρέψουμε το λογαριασμό που μας έχουν φορτώσει όλο το τελευταίο διάστημα, με την ακρίβεια και την αβάσταχτη φορολόγηση για τους μικρούς επαγγελματίες.

Κλιμάκιο της ΤΕ Λέσβου του ΚΚΕ, με επικεφαλής το γραμματέα της, Κώστα Ρήγα, επισκέφθηκε τα χωριά Άγρα και Μεσότοπο. Αναπτύχθηκε συζήτηση με αγρότες και κτηνοτρόφους, για το ρόλο της ΚΑΠ που όλα τα κόμματα, πλην ΚΚΕ, ψήφισαν από κοινού. Τονίστηκε η ανάγκη να ενισχυθεί το ΚΚΕ και εκλογικά, για να δυναμώσουν οι αγώνες για το αγροτικό εισόδημα, όπως έγινε στα μπλόκα, και για να τιμωρηθεί η πολιτική της ΕΕ που βρίσκεται πίσω από την αύξηση του κόστους παραγωγής και την ακρίβεια.

σ

Στην πόλη της Μυτιλήνης κλιμάκιο της ΤΕ Λέσβου του ΚΚΕ, επικεφαλής τη Μαρία Κομνηνάκα βουλευτή Ν. Λέσβου του Κόμματος επισκέφτηκε τις υπηρεσίες του Δήμου. Εκεί επισημάνθηκε ότι όσοι θέλουν σε αυτές τις ευρωεκλογές να καταδικάσουν την πολιτική της ακρίβειας, του μεγάλου ενεργειακού κόστους, των υψηλών φορών, το πολέμων στη γειτονιά μας, είναι με ψήφο στο ΚΚΕ, στο μόνο κόμμα που έχει σταθεί απέναντι σε αυτά, τόσο στην ευρωβουλή όσο και στο δρόμο του αγώνα.

Σήμερα το πρωί κλιμάκιο της ΤΕ Λέσβου του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Γιάννη Ζαφειρίου, περιόδευσε στους εργαζόμενους του Κάστρου Μυτιλήνης, καλώντας τους στις εκλογές της Κυριακής να δώσουν δύναμη στην δύναμή τους και να ψηφίσουν ΚΚΕ.

Με την αύριο των εκλογών, όλα τα προβλήματα θα είναι εδώ όπως η ακρίβεια και οι χαμηλοί μισθοί. Μας λένε ότι δεν υπάρχουν λεφτά όταν την ίδια ώρα πληρώνουμε καθημερινά μισό εκατομμύριο ευρώ (500.000 ευρώ) για την φρεγάτα ΥΔΡΑ στην Ερυθρά Θάλασσα. 

χ

Μόνο το ΚΚΕ μπορεί να αντιπαλέψει αυτές τις πολιτικές ενάντια στην εξαθλίωση και για την απεμπλοκή της χώρας μας από τους πολέμους και την Κυριακή 9 Ιούνη ψηφίζουμε ΚΚΕ για να μπορεί με ακόμη μεγαλύτερη ορμή να τους χαλάσει τα σχέδια.

Μοιράσου το άρθρο!