Πολιτική

29/05/2012 - 20:25

Κάλεσμα ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου στους πολίτες κόντρα στις επιθέσεις των άλλων κομμάτων

Με απογοήτευση και κατάπληξη διαβάζουν οι πολίτες της Λέσβου την τελευταία αφίσα του ΚΚΕ, που στρέφεται εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ. Με ανησυχία και απορία παρακολουθούν το μπαράζ επιθετικών δηλώσεων στελεχών του κόμματος αυτού εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, σε απόλυτο συντονισμό με τα στελέχη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, με στόχο την καλλιέργεια αμφιβολιών, για τη πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ και για την ανακοπή της ανοδικής του πορείας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να παρασυρθεί σε μια αντιΚΚΕ ρητορική. Σταθερό του στόχο έχει τις πολιτικές των κομμάτων του μνημονίου, την ακύρωσή του, την αποτροπή της χρεοκοπίας του λαού και της χώρας. Καλεί τη σημερινή ηγεσία του ΚΚΕ να θυμηθεί τις καλύτερες εποχές αυτού του κόμματος, την προσφορά του στο λαό και τον τόπο, όταν τα μέλη και οι οπαδοί συνεργάζονταν ειλικρινώς με άλλες δημοκρατικές δυνάμεις, στα συνδικάτα, στους δήμους και τις κοινότητες, στη Βουλή και στους δρόμους για το ψωμί, την παιδεία, τις δημοκρατικές ελευθερίες, την ειρήνη.

Εμείς καλούμε σήμερα όλους τους πολίτες, πρώτα απ’ όλα τους φίλους της Αριστεράς να ενισχύσουν το ΣΥΡΙΖΑ, μόνη εγγύηση ενότητας για την ανατροπή της δικτατορίας των μνημονίων. Να τον αναδείξουν πρώτο κόμμα, να αφαιρέσουν από την ΝΔ το ληστρικό μπόνους των 50 εδρών και να αποτρέψουν την ανασυγκρότηση του μνημονιακού μετώπου. Να καταστήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ ισχυρό πυρήνα της αυριανής αριστερής και προοδευτικής κυβέρνησης. Κανένας πολίτης και μάλιστα αριστερός δεν πρέπει να μείνει στην γωνία. Κανείς δεν δικαιούται να πάρει απουσία στο προσκλητήριο της ανατροπής.

 Μυτιλήνη  29.5.2012

ΣΥ.ΡΙΖ.Α.- ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

Μοιράσου το άρθρο!