Πολιτική

10/06/2024 - 15:57

«Το Καλάθι της Αγάπης» στη Μυτιλήνη προσφέρει στην κοινωνία και ζητάει βοήθεια από τις επιχειρήσεις

Με αφορμή την συμπλήρωση 147 ετών από την ίδρυση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Μυτιλήνης προσέφερε σήμερα γεύμα στο Κοινωνικό Συσσίτιο της Ιεράς Μητροπόλεως Μυτιλήνης, Ερεσού & Πλωμαρίου, το οποίο παρασκεύασαν και διένειμαν εθελόντριες του Τμήματος στο πλαίσιο της δράσης «Το Καλάθι της Αγάπης».

Ο Πρόεδρος κ. Θεόδωρος Βαλσαμίδης και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ευχαριστούν θερμά τις εθελόντριες του Τμήματος για την προσφορά τους αυτή, καθώς και για την αδιάκοπη συμμετοχή τους κατά την καθημερινή διαδικασία της προετοιμασίας των γευμάτων του Κοινωνικού Συσσιτίου της Ιεράς Μητροπόλεως. Ευχαριστούν θερμά επίσης, το Σούπερ Μάρκετ «Σκλαβενίτης» για την δωρεάν διάθεση τροφίμων για την παρασκευή του γεύματος που προσφέρθηκε.

Παρακαλούμε όσες τοπικές επιχειρήσεις επιθυμούν να ενισχύσουν την δράση «Το καλάθι της Αγάπης» του Περιφερειακού Τμήματος Μυτιλήνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού με την δωρεάν διάθεση τροφίμων, όπως επικοινωνούν με την Κοινωνική Υπηρεσία του Τμήματος στο τηλ. 2251029480.

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός συμπληρώνει σήμερα 147 χρόνια αδιάκοπης εθελοντικής δράσης & προσφοράς βοήθειας προς τον συνάνθρωπο.  

Μοιράσου το άρθρο!