Πολιτική

01/03/2016 - 13:20

Η σοκολάτα δεν βοήθησε τον Αλέξη Τσίπρα και... τη Λέσβο ! ! !

Σ

ε ερώτηση για τις επιπτώσεις στον τουρισμό, ο Αλέξης Τσίπρας είπε στη χθεσινή του συνέντευξη στο Ν. Χατζηνικολάου: «Υπάρχει σχετική μείωση στις προκρατήσεις κυρίως σε Κω και Σάμο. Αυτή δεν αφορά Λέρο, Χίο και Λέσβο».

Τόνισε ότι καταρτίζεται ένα σχέδιο και εξετάζεται ειδική καμπάνια από το υπουργείο Πολιτισμού για αυτά τα νησιά, ώστε να προβληθεί η στάση των πολιτών στο θέμα του προσφυγικού. Μάλιστα, απηύθυνε έκκληση ώστε να μην υπάρχει διαρκής επίκληση του κινδύνου, γιατί λειτουργεί ως αυτοεκπληρούμενη προφητεία. «Δεν βοηθά την χώρα να διαφημίζουμε ότι κινδυνεύει ο τουρισμός μας. Φέτος πάμε για ρεκόρ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας.

 

Πριν λίγο καιρό είχε viral η σύγχυση του Αλέξη Τσίπρα για το ποια είναι η Μυτιλήνη και ποια είναι η Λέσβος... κατά την λογική του κ. Τσίπρα πρόκειται για δύο ξεχωριστά νησιά.

Χθες ακούσαμε από τον κ. Τσίπρα να μιλάει λέγοντας ότι δεν έχει πρόβλημα η Λέσβος! Μήπως του είπαν ότι έχει πρόβλημα η Μυτιλήνη; Μήπως πάλι τα μπέρδεψε στο αγεωγράφητο μυαλό του;

Μάλλον πάλι τα μπέρδεψε ο Αλέξης.... η σοκολάτα δεν βοήθησε:

Μία σοκολάτα ζήτησε ο Πρωθυπουργός όταν έφτασε στο στούντιο του Star για τη συνέντευξη του στο Νίκο Χατζηνικολάου. Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος στο ραδιόφωνο του Real, ο κ. Τσίπρας του είπε πως ήταν κουρασμένος. "Είμαι από τα ξημερώματα, για να δούμε πως θα αντέξω" του είπε ο Πρωθυπουργός και έφαγε τη μισή σοκολάτα που του έδωσαν. Ωστόσο η κούραση δεν του πέρασε και σύμφωνα με τον κ. Χατζηνικολάου μετά το διαφημιστικό διάλειμμα έφαγε και την υπόλοιπη.

 

Δυστυχώς η σοκολάτα δεν βοήθησε τον Αλέξη να θυμηθεί όσα λέει η Ένωση Ξενοδόχων Λέσβου και όλοι οι φορείς του νησιού για την μείωση στις προκρατήσεις στον τουρισμό.

Η σοκολάτα δεν βοήθησε τελικά ούτε τη Λέσβο αφού ο πρωθυπουργός δείχνει να αγνοεί την αλήθεια της Λέσβου!

Μοιράσου το άρθρο!