Πολιτική

13/05/2023 - 15:01

Η Μαρία Νικολάρα κάνει την σύγκριση....

Η υποψήφια Βουλευτής Λέσβου με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ σε μια ενδιαφέρουσα ανάρτησή της συγκρίνει το "Αναπτυξιακά Συνέδρια" ... Συγκεκριμένα αναφέρει:

"Σήμερα (σσ χθες)  ο κ. Μητσοτάκης, παρουσίασε και το "Αναπτυξιακό του πρόγραμμα στο Βόρειο Αιγαιο". Είπαν, αυτός και οι υπουργοί του, αυτά που ήθελαν να πουν, έταξαν και 300 τόσα εργα και έφυγαν.

 Για να καταλάβουμε τη διαφορά, το 2018, έταν η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, διοργάνωσε το, διήμερο Περιφερειακό Συνέδριο  "Βόρειο Αιγαίο: Στο Πλευρό των Νησιών – Στο Ύψος των Ανθρώπων", που είχε σαν στόχο να διαμορφώσει το πρόγραμμα ανάπτυξης των νησιών μας για τη νέα δεκαετία, εκτός από όλο το, τότε, υπουργικό συμβούλιο, συμμετείχαν και 188 τοπικοί φορείς απο ολο το Β. Αιγαιο, 46 Ενώσεις και Συνεταιρισμοί, 30 ΜΜΕ, φωτορεπόρτερ και εκπρόσωποι ΜΜΕ. 

 Επιπλέον, δύο βδομάδες πριν, κυβερνητικά στελέχη, με τη συνεργασία και του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, είχαν συναντήσεις και διαβουλεύσεις με εκατοντάδες φορείς, από όλο το Β. Αιγαίο (μόνο στη Λέσβο, είχαμε συναντήσεις με πάνω από 70 φορείς), προκειμένου να καταγραφούν προβλήματα, αναγκαιότητες και προτάσεις.

Συνολικά παρακολούθησαν και συμμετείχαν στις εργασίες της πρώτης ημέρας περισσότεροι από 400 συμμετέχοντες. Την ίδια συμμετοχή είχαμε και τη δεύτερη ημέρα.

 Όταν λέμε ότι η ΝΔ, διέκοψε την πορεία των νησιών προς τα μπρος, έχουμε στο μυαλό μας και αυτό: Δεν μπορείς να σχεδιάζεις για την κοινωνία, χωρίς τη συμμετοχή της. Εμείς αυτό το κάναμε πράξη!"

 

Μαρία Νικολάρα

δ

Μοιράσου το άρθρο!