Πολιτική

10/03/2019 - 07:28

Χωρίς τον Ζερδελή, αποδυναμώνεται η «Δημοκρατική Μυτιλήνη»

Έ

να από το πιο γνωστό πρόσωπα στο χώρο της Αριστεράς ,ο πρώην Βουλευτής Λέσβου Γιάννης Ζερδελής (που έχει αποχωρήσει από το 2015 από το ΣΥΡΙΖΑ) και μέλος της Λαϊκής Ενότητας του Παναγιώτη Λαφαζάνη, υπέγραψε την ιδρυτική διακήρυξη της “Δημοκρατικής Μυτιλήνης” για τη Δημοτική Κοινότητα της Μυτιλήνης.


Αυτό που έγινε γνωστό είναι ότι ο Γιάννης Ζερδελής δεν θα είναι υποψήφιος  με τη “Δημοκρατική Μυτιλήνη” και υπάρχει ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος στις Περιφερειακές Εκλογές με το ψηφοδέλτιο του Στράτου Γεωργούλα.


Ενδιαφέρον παρουσιάζει η χθεσινή εκτίμηση της εφημερίδας “Εμπρός” σύμφωνα με την οποία η μη υποψηφιότητα του Γιάννη Ζερδελή αποδυναμώνει την παράταξη της “Δημοκρατικής Μυτιλήνης” που ίδρυσαν φίλοι και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα “Εμπρός¨:

“Το βέβαιο είναι ότι η δημοτική κίνηση της «Δημοκρατικής Μυτιλήνης», χωρίς τον Ζερδελή, αν τελικά επιβεβαιωθούν τα παραπάνω, ξεκινά τον εκλογικό αγώνα με μια μεγάλη απώλεια, αφού κατά γενική ομολογία αυτός ήταν ο ...κράχτης, για να διεκδικήσει την προεδρία της δημοτικής κοινότητας της πρωτεύουσας του νησιού!”

Μοιράσου το άρθρο!