Πολιτική

09/10/2023 - 17:03

Το φαινόμενο.... Θεόδωρος Βαλσαμίδης

 Αν κάποιος έθετε το ερώτημα "Ποια πολιτικά πρόσωπα είναι οι απόλυτοι νικητές στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου"  θα απαντούσαμε με 2+1 ονόματα. 

Ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος που πέτυχε την επανεκλογή του με απίστευτο ποσοστό γύρω στο 65%, ο νέος Δήμαρχος Μυτιλήνης Παναγιώτης Χριστόφας που πέτυχε μια τεράστια νίκη με μεγάλη διαφορά από τον βασικό του αντίπαλο και... ο Θεόδωρος Βαλσαμίδης!

Ο Θεόδωρος Βαλσαμίδης είναι ο πρώτος των πρώτων σε όλο το Βόρειο Αιγαίο, σε όλους τους συνδυασμούς  και στις Δημοτικές και στις Περιφερειακές Εκλογές.

Εξελέγη  με πανηγυρικό τρόπο Περιφερειακός Σύμβουλος στην Π.Ε. Λέβου καταγράφοντας, με τα έως τώρα δεδομένα,  ρεκόρ με 4.460 σταυρούς! Το 28% περίπου όσων ψήφισαν Αλκιβιάδη Στεφάνη στη Λέσβο ψήφισαν και Θεόδωρο Βαλσαμίδη! 

Αυτό που ίσως έχει μεγάλη σημασία είναι ότι ο Θεόδωρος Βαλσαμίδης δεν έκανε καθόλου διαφημιστική εκστρατεία!  Δεν γέμισαν τα ΜΜΕ με την φωτογραφία του και συνεντεύξεις ή άρθρα του, δεν γέμισαν τα social media με τις φωτογραφίες του. Ειναι πραγματικά μοναδική περίπτωση πολιτικού προσώπου που καταφέρνει στην εποχή των social media να εκλεγεί επειδή  και μόνο  επειδή ο κόσμος τον γνωρίζει. Γνωρίζει το έργο του, γνωρίζει ποιος είναι.

Ο Θεόδωρος Βαλσαμίδης διατηρεί ένα προφίλ χαμηλών τόνων και ουσίας. Στην παρούσα θητεία του ως Περιφερειακός Σύμβουλος εκλεγμένος με τον συνδυασμό της Χριστιάνας Καλογήρου δεν ζήτησε "καρέκλες" , δεν άλλαξε στρατόπεδο και έκανε ουσιαστική αντιπολίτευση πάντα με προτάσεις και επιχειρήματα, χωρίς φωνές και τοξικότητα.

Προτερήματα που τα  αναγνωρίζουν πλέον όλοι και όχι μόνο όσοι τον "σταύρωσαν". 

 

----

Σε σημερινή ανάρτησή του ο. Βαλσαμίδης αναφέρει:

Μια όμορφη μέρα η σημερινή, φωτεινή & αισιόδοξη για τον τόπο μας !! Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω όλους τους συμπατριώτες μου για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου και στην ελπιδοφόρο προσπάθεια που κάνουμε για τα νησιά μας με τον κ. Αλκιβιάδης Στεφανής. Με την δική σας στήριξη και πάλι την ερχόμενη Κυριακή θα μπορέσουμε να γυρίσουμε οριστικά σελίδα στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου !! Άλλος χρόνος δεν πρέπει να χαθεί. Σας ευχαριστoύμε όλους από καρδιάς !!!!!

Θ. Βαλσαμίδης

δ

 

Μοιράσου το άρθρο!