Πολιτική

14/06/2024 - 16:48

Εκτός κυβέρνησης και η Χριστίνα Αλεξοπούλου: Πλήρωσε ακριβά την βόλτα με την Πόρσε στη Λέσβο

Εκτός κυβερνητικού σχήματος έμεινε η μέχρι πρότινος υφυπουργός Υποδομών Χριστίνα Αλεξοπούλου, και η συγκεκριμένη αλλαγή μάλλον δεν προκάλεσε ιδιαίτερη έκπληξη σε κανέναν.

 

Η κ. Αλεξοπούλου τράβηξε προ ημερών τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά με αρνητικό τρόπο. Βρισκόμενη στη Λέσβο πριν τις ευρωεκλογές, η πρώην υφυπουργός επιβιβάστηκε σε πολυτελές αυτοκίνητό μάρκας Porsche, που την περίμενε στο αεροδρόμιο, και με το οποίο κινήθηκε σε όλη τη διάρκεια της περιοδείας της.

Την υφυπουργό συνόδευαν ο βουλευτής Χαράλαμπος Αθανασίου και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο Μυτιλήνης, Πανάγος Κουφέλος. Ο πρώτος όμως κινήθηκε με το δικό του αυτοκίνητο μάρκας Skoda, ο δε κ. Κουφέλος με το μηχανάκι του.

Η "επίδειξη" αυτή δεν άρεσε καθόλου στο νησί, ενώ η ενόχληση έφτασε και στο Μέγαρο Μαξίμου, το οποίο πολλάκις έχει βρεθεί σε θέση άμυνας απέναντι στις κατηγορίες για "αλαζονεία του 41%". Επομένως, η αχρείαστη αυτή βόλτα με το πολυτελές αυτοκίνητο απλά λειτούργησε ως βούτυρο στο ψωμί της αντιπολίτευσης, με τον πρωθυπουργό να προχωρά σήμερα στην αντικατάστασή της.

 

thetoc.gr

Μοιράσου το άρθρο!