Πολιτική

11/10/2024 - 06:22

Δημοπράτηση της εκπόνησης Γ’ φάσης της Πολεοδομικής Μελέτης Βαρειάς – Ακρωτηρίου από τον Δήμο Μυτιλήνης

Υπογράφηκε από τον Δήμαρχο Μυτιλήνης Παναγιώτη Χριστόφα και δημοσιεύτηκε η διακήρυξη του διαγωνισμού για «ΜΕΛΕΤΗ ΕΚΠΟΝΗΣΗΣ ΤΗΣ Γ’ ΦΑΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΒΑΡΕΙΑΣ - ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ», συνολικού προϋπολογισμού 386.837,60 ευρώ.

H δημοπράτηση αφορά πρακτικά στην τελευταία φάση της διαδικασίας και ειδικότερα στην σύνταξη πράξης εφαρμογής της πολεοδομικής μελέτης των πολεοδομικών ενοτήτων Βαρειάς - Ακρωτηρίου της Δημοτικής Ενότητας Μυτιλήνης του Δήμου Μυτιλήνης. 

Η προθεσμία υποβολής προσφορών λήγει την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2024 στις 15:00 και η προθεσμία περαίωσης του αντικειμένου της σύμβασης είναι 20 μήνες από την υπογραφή της. 

Ο κ. Χριστόφας δήλωσε σχετικά: «Με τη δημοπράτηση της τρίτης και τελευταίας φάσης της πολεοδομικής μελέτης Βαρειάς – Ακρωτηρίου γίνεται ένα ακόμη σημαντικό βήμα ώστε να κλείσει μια εκκρεμότητα πολλών ετών. Είναι μια διαδικασία, που ξεκίνησε η προηγούμενη Δημοτική Αρχή και οφείλουμε να δώσουμε εύσημα και στα στελέχη των Υπηρεσιών του Δήμου, που συνέβαλαν στο συγκεκριμένο ζήτημα».  

 

Μοιράσου το άρθρο!