Πολιτική

06/06/2024 - 14:59

Άθληση για όλους στο Δήμο Δυτικής Λέσβου - Δηλώστε συμμετοχή - Αναλυτικές πληροφορίες

Από το Γραφείο Αθλητισμού του Δήμου Δυτικής Λέσβου γίνεται γνωστή η έναρξη Προγραμμάτων Άθλησης Για Όλους.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στα προγράμματα που θα βρείτε στη φόρμα συμπλήρωσης https://forms.gle/yjYC4me3monYaVa8A με καταληκτική ημερομηνία την Δευτέρα 10 Ιουνίου.

Τα προγράμματα:

  • ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΣΕΦΑΑ & ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ (ΣΤΑΔΙΟ ΚΩΣΤΑΣ ΚΕΝΤΕΡΗΣ)
  • ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΣΤΟ ΝΕΡΟ (ΣΚΑΛΑ ΚΑΛΛΟΝΗΣ)
  • ΠΙΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΟΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΠΥΕΛΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΕΝΝΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ(ΚΑΛΛΟΝΗ)
  • ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΩΝ ΙΑΤΡΩΝ, ΜΥΙΚΗ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΧΑΣΙΜΟ ΒΑΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΙΟΛΟΓΙΟ ΕΥΠΑΘΩΝ ΟΜΑΔΩΝ (ΔΙΑΒΗΤΗ ΚΛΠ) (ΣΤΑΔΙΟ ΚΩΣΤΑΣ ΚΕΝΤΕΡΗΣ)
  • ΑΣΚΗΣΗ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ (Α.με.Α)

Τα προγράμματα θα πραγματοποιηθούν πιλοτικά μέχρι τις 31 Ιουλίου και με έναρξη ξανά τον Οκτώβριο 2024.

Απαραίτητη για την εφαρμογή των προγραμμάτων είναι η συμπλήρωση του ελάχιστου αριθμού αθλούμενων (15 άτομα) ανά τμήμα. θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ώρες και μέρες, παρακαλώ όπως επικοινωνείτε με το γραφείο Αθλητισμού στο: 2253030005 ή στο mail sportswlesvos@gmail.com

Σημείωση: Κάθε Τρίτη και Πέμπτη πρωί θα υπάρχει καθηγητής Φυσικής Αγωγής στο Δημοτικό Στάδιο Καλλονής για την καθοδήγηση ή παροχής ασκησιολογίου για τους Δημότες που προσέρχονται για Ελεύθερη Άθληση.

δε

Μοιράσου το άρθρο!