Πολιτική

14/07/2021 - 08:18

Αναβαθμισμένο και σε καλύτερη κατάσταση παρέδωσε η ΚΝΕ το Άλσος Τσαμάκια στη Μυτιλήνη

Αναβαθμισμένο και σε καλύτερη κατάσταση παρέδωσε η ΚΝΕ το χώρο του 30ού αντιιμπεριαλιστικού διημέρου, το Άλσος Τσαμάκια στη Μυτιλήνη.

 

Δεν ήταν μόνο η μεγάλη πολιτική συγκέντρωση που πραγματικά εντυπωσίασε και έδωσε ώθηση σε πολλούς ανθρώπους στο νησί της Λέσβου. Δεν ήταν μόνο η υποδειγματική διοργάνωση που εξασφάλισε την οργανωμένη συνύπαρξη χιλιάδων ανθρώπων με όλες τις προδιαγραφές για να τηρηθούν τα μέτρα προστασίας της υγείας αλλά και της πυρασφάλειας που εντυπωσίασε τους κατοίκους του νησιού.

 

Ξεχωριστή πλευρά που έχει αποσπάσει πολλά θετικά σχόλια ήταν η άριστη κατάσταση που παραδόθηκε σήμερα από τη ΚΝΕ ο χώρος του διημέρου, το άλσος Τσαμάκια.

 

Ο χώρος στο Άλσος Τσαμάκια, καθαρίστηκε εξονυχιστικά και παράλληλα πραγματοποιήθηκαν όλες οι αναγκαίες εργασίες για την καθαριότητα από τα σκουπίδια αλλά και τις αντίστοιχες εργασίες για την πυρασφάλεια.

 

Είναι χαρακτηριστικό ότι τα μέλη της ΚΝΕ με σχεδιασμένο τρόπο καθάρισαν όλο το πάρκο, τακτοποίησαν μια σειρά εκκρεμότητες που είχαν απομείνει από τα έργα που βρίσκονταν σε εξέλιξη στην περιοχή, κατέστησαν μέσα από εργασίες προσβάσιμη και εύχρηστη την αριστερή πλευρά της παραλίας στα Τσαμάκια που καθαρίστηκε από τα χόρτα, φωταγώγησαν όλο τον πεζόδρομο.

4

Αντίστοιχα απομακρύνθηκαν πάνω από 100 μεγάλες σακούλες με ξερά χόρτα, τακτοποιήθηκαν σημεία επικίνδυνα για πυρκαγιά και εξασφαλίστηκαν περισσότερες παροχές νερού μέσα στο άλσος.

6

Είναι χαρακτηριστικό ότι καθ' όλη τη διάρκεια του καθαρισμού πολλοί κάτοικοι της περιοχής και περαστικοί ευχαρίστησαν τα μέλη της ΚΝΕ που ομόρφυναν το χώρο, τους μετέφεραν τα συγχαρητήρια για τη διοργάνωση και την τάξη που υπήρχε, τους κάλεσαν να επισκεφτούν ξανά τη Μυτιλήνη.

5

Για ακόμα μια φορά η παράδοση του να αφήνει η ΚΝΕ αναβαθμισμένους σε σχέση με πριν τους χώρους που «κάνει στάση» το διήμερο συνεχίζεται και επιβεβαιώνει τη δύναμη της οργάνωσης και της σχεδιασμένης συλλογικής δουλειάς.

 

 

Δείτε και το σχετικό βίντεο :

 

Μοιράσου το άρθρο!