Πολιτική

11/10/2024 - 18:46

Άδ. Γεωργιάδης: Τι έλλειπε σήμερα στη Μυτιλήνη; Οι συνδικαλιστές με τις ντουντούκες και τις φασαρίες!

Η ανάρτηση του Υπουργού Υγείας για την σημερινή επίσκεψη του στη Μυτιλήνη

Σήμερα το πρωί επισκέφηκα το «Βοστάνειο» Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης. Από τα πολλά Περιφερειακά Νοσοκομεία που έχω ήδη επισκεφθεί αυτό αντικειμενικά είναι ένα από τα καλύτερα. Πρακτικά δεν έχει κανένα ουσιώδες πρόβλημα, μηδενικές λίστες αναμονής κλπ. Εκεί σήμερα πήγα διότι αν θυμάστε, όταν είχα πάει πριν από μερικούς μήνες για να εγκαινιάσω τα νέα γραφεία του ΕΚΑΒ και είχε γίνει η φασαρία με τους συνδικαλιστές, μου είχαν θέσει το θέμα της κατασκευής της νέας Ψυχιατρικής πτέρυγας.

Έκτοτε τρέξαμε τις διαδικασίες κάναμε την σύμβαση με τον εργολάβο, ξεκίνησε το έργο και ήδη γκρεμίστηκε το παλιό κτίριο και έγινε η θεμελίωση του νέου. Πήγα λοιπόν να δω από κοντά την πρόοδο των εργασιών. Είμαι υπερήφανος που και αυτό το σπουδαίο έργο θα έχει την υπογραφή μου, όπως είχε και η ανακαίνιση του κυρίως κτιρίου που έγινε το 2013/2014 στην προηγούμενη μου θητεία.

δ

Μετά επισκέφθηκα και το ΕΚΑΒ να μιλήσω με το προσωπικό που με ευχαρίστησε για το εξαιρετικό περιβάλλον εργασίας που έχουν στο νεο κτίριο.

Τί έλειπε; Οι γνωστοί συνδικαλιστές με τις ντουντούκες και τις φασαρίες. Δεν υπήρξε ψυχή! Ούτε ένας!

Τί άλλαξε από την προηγούμενη μου φορά; Απλά τώρα δεν έχουμε μπροστά μας τις Ευρωεκλογές! Έτσι τώρα χωρίς το πολιτικό κίνητρο αντί να φωνάζουν και να ωρύονται εξαφανίστηκαν.

σ

Αυτά τα λέω για να καταλάβετε ότι οι εικόνες της φασαρίας με την «συμμορία της μιζέριας» είναι εντελώς ψεύτικες και δεν πρέπει κανείς να τους δίνει καμμία σημασία.

Εμείς προχωρούμε στην οικοδόμηση του νέου ΕΣΥ με γοργά βήματα και όχι μόνον δεν καταρρέει αλλά προχωρά σταθερά μπροστά.

Μοιράσου το άρθρο!