Περιβάλλον

15/09/2017 - 20:14

Ημερίδες για την 1η αναθεώρηση των Σχεδίων Διαχείρισης Λεκανών Απορροής Ποταμών και για τα Σχέδια Διαχείρισης Κινδύνων Πλημμύρας

trong>Διαβούλευση 1ης Αναθεώρησης Σχεδίου Διαχείρισης Λεκανών Απορροής Ποταμών του Υδατικού Διαμερίσματος Νήσων Αιγαίου (EL14)

H Eιδική Γραμματεία Υδάτων, του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, και η Διεύθυνση Υδάτων Βορείου Αιγαίου της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, στο πλαίσιο της εφαρμογής της Οδηγίας Πλαίσιο 2000/60/ΕΚ για τα Ύδατα, σας προσκαλούν σε: ΗΜΕΡΙΔΑ με θέμα:

«1η Αναθεώρηση Σχεδίου Διαχείρισης Λεκανών Απορροής Ποταμών του Υδατικού Διαμερίσματος Νήσων Αιγαίου (EL14)» Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2017, 09:30 π.μ. Αίθουσα Επιμελητηρίου Λέσβου Π. Κουντουριώτη 71, Μυτιλήνη, Λέσβος

 

 

 


Διαβούλευση Σχεδίου Διαχείρισης Κινδύνων Πλημμύρας Λεκανών Απορροής Ποταμών του Υδατικού Διαμερίσματος Νήσων Αιγαίου (EL14)

 

H Eιδική Γραμματεία Υδάτων, του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, και η Διεύθυνση Υδάτων Βορείου Αιγαίου της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, στο πλαίσιο εφαρμογής της Οδηγίας 2007/60/ΕΚ & της ΚΥΑ Η.Π. 31822/1542/Ε103 /2010 όπως ισχύει, σας προσκαλούν σε:

ΗΜΕΡΙΔΑ με θέμα: «Σχέδιο Διαχείρισης Κινδύνων Πλημμύρας Λεκανών Απορροής Ποταμών του Υδατικού Διαμερίσματος Νήσων Αιγαίου (EL14)» Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017, 9.30 π.μ. Αίθουσα Επιμελητηρίου Λέσβου Π. Κουντουριώτη 71

Πρόγραμμα  Ημερίδας

 

Η ενεργός συμμετοχή και στις δυό ημερίδες   κρίνεται απαραίτητη και αποφασιστικής σημασίας προκειμένου η διαδικασία της διαβούλευσης να πραγματοποιηθεί αποτελεσματικά και με διαφάνεια. Οι απόψεις που θα εκφραστούν κατά τη διάρκεια της ημερίδας θα αποτελέσουν υλικό για τη διαμόρφωση του οριστικού Σχεδίου Διαχείρισης και της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων. Πληροφορίες για τη διαδικασία κατάρτισης του Σχεδίου Διαχείρισης Κινδύνων Πλημμύρας Λεκανών Απορροής Ποταμών του Υδατικού Διαμερίσματος Νήσων Αιγαίου, βρίσκονται στον ειδικά διαμορφωμένο ιστότοπο του Υ.Π.ΕΝ για τις πλημμύρες (http://floods.ypeka.gr.). Ειδικότερα, το κείμενο του Προσχεδίου του Σχεδίου Διαχείρισης μπορείτε να το βρείτε στον ανωτέρω ειδικά διαμορφωμένο ιστότοπο του Υ.Π.ΕΝ.

Μοιράσου το άρθρο!