Περιβάλλον

06/06/2024 - 19:52

Περιβαλλοντική δράση του Π.Τ. Μυτιλήνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στα Χίδηρα

Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος - Περιβαλλοντική δράση του Π.Τ. Μυτιλήνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στα Χίδηρα σε συνεργασία με το Δημοτικό Σχολείο - Νηπιαγωγείο Χιδήρων και την Τοπική Κοινότητα Χιδήρων

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, το Περιφερειακό Τμήμα Μυτιλήνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού πραγματοποίησε σήμερα Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024 περιβαλλοντική δράση στον Οικισμό των Χιδήρων σε συνεργασία με το Δημοτικό Σχολείο - Νηπιαγωγείο Χιδήρων και την Τοπική Κοινότητα Χιδήρων. Στην δράση συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Μυτιλήνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κ. Θεόδωρος Βαλσαμίδης, η Κοινωνική Λειτουργός της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Τμήματος κα. Μαρία Συμεού, εθελόντριες Κοινωνικής Πρόνοιας του Τμήματος, η Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Χιδήρων κα. Ραλλού Γδοντέλη, εκπαιδευτικοί και οι μικροί μαθητές του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου, καθώς και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας κ. Γιώργος Σαράντος.

 

          Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης των μαθητών για την προστασία του περιβάλλοντος πραγματοποιήθηκε δενδροφύτευση και φύτευση καλλωπιστικών φυτών σε κοινόχρηστους χώρους στον Οικισμό των Χιδήρων μαζί με τους μαθητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό του Δημοτικού Σχολείου & του Νηπιαγωγείου, με την συνδρομή των εθελοντών Κοινωνικής Πρόνοιας του Περιφερειακού Τμήματος Μυτιλήνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

          Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Περιφερειακού Τμήματος Μυτιλήνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ευχαριστούν θερμά τους κ.κ. Δημήτρη Γιασσά και Θεόδωρο Αγγελέλλη, «Φυτόπολις» για την δωρεάν παραχώρηση των φυτών.

4

Μοιράσου το άρθρο!