Οικονομία

31/05/2011 - 08:03

1ο Ελληνοτουρκικό εμπορικό και πολιτιστικό φεστιβάλ 2011

Η Εταιρεία "Αρχιπέλαγος" πρόκειται να πραγματοποιήσει στη Μυτιλήνη το «1ο ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ 2011», στη νεόδμητη Μαρίνα της Μυτιλήνης από 17 έως 20 Ιουνίου 2011,(Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή-Δευτέρα) στο οποίο πέρα από το Εκθεσιακό μέρος του Φεστιβάλ για Έλληνες και Τούρκους εκθέτες θα υπάρξουν ποικίλα πολιτιστικά δρώμενα θα πραγματοποιούνται ταυτόχρονα από Έλληνες και Τούρκους καλλιτέχνες, αλλά και Συλλόγους.

Σημειωτέον ότι, το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και του Ελληνοτουρκικού Επιμελητηρίου.

Στόχος μας είναι να γίνει θεσμός αυτό το Φεστιβάλ, αφού ανάλογο δεν έχει ξαναγίνει και το οποίο πιστεύουμε να τονώσει την Εμπορική, Τουριστική, Πολιτιστική και εν γένει την Οικονομική Ανάπτυξη αρκετών περιοχών της Ελλάδος σε συνάρτηση με τη σύσφιξη των εμπορικών σχέσεων με τη γείτονα χώρα.

Σε αυτή λοιπόν τη δυναμική προσπάθεια επιθυμούμε και ελπίζουμε και στη δική σας συμμετοχή στο Φεστιβάλ αυτό εκπροσωπώντας τα δικά σας τοπικά προϊόντα ή και ανεξάρτητες μεγάλες επιχ/σεις σας εισαγωγικού-εξαγωγικού χαρακτήρα, ξενοδοχειακές μονάδες, βιοτεχνίες κλπ , με σκοπό την εν γένει οικονομική τόνωση και ανάπτυξη.

Σημειώνουμε ότι από τις επαφές μας και τις συναντήσεις μας με πολλά επιμελητήρια της Τουρκίας (Σμύρνη, Αδραμύτιο, Αιβαλί κλπ) είχαμε μεγάλη ανταπόκριση με συμφωνία μέχρι σήμερα περίπου 50 περιπτέρων παντός είδους δραστηριότητας.

Αναφορικά με το οικονομικό σκέλος της συμμετοχής, σας ενημερώνουμε ότι το κόστος του Περιπτέρου-Παγόδας επιπλωμένου και εξοπλισμένου, εμβαδού 25 τ.μ κοστίζει 2.500 ευρώ, ενώ τα 12,5 τ.μ. κοστίζουν 1250 ευρώ.

Παρακαλούμε θερμά για την θετική ανταπόκριση σας και τη παρουσία σας σ αυτή την προσπάθεια μας, γνωστοποιώντας μας , το συντομότερο δυνατόν, ώστε να φροντίσουμε να βρίσκεται το περίπτερο σε περίοπτη θέση, όπως του αρμόζει.

Περισσότερες πληροφορίες στο site: archipelagosfestival.gr Τηλ.

2251048140, 6944731361 (Μ.Γαλανου)

Μοιράσου το άρθρο!