Μουσείο Σίγρι - Γεωπάρκο

19/07/2013 - 12:53

Αργεντίνικο Τάνγκο στο Μουσείο Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου

Σ

ε ρυθμούς Αργεντίνικο Tango, ενός από τους πιο πηγαίους και αισθαντικούς χορούς, θα ταξιδέψουν οι επισκέπτες και φίλοι του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου από 19 έως και 21 Ιουλίου 2013.

Η τοπική κοινότητα ερασιτεχνών χορευτών του αργεντίνικου τάνγκο της Μυτιλήνης θα φιλοξενηθεί στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένο Δάσος Λέσβου, στο Σίγρι, για τρεις βραδιές αργεντίνικου τάνγκο-μιλόνγκες (χοροεσπερίδες με μουσική υπόκρουση αργεντίνικου τάνγκο). Η εκδήλωση θα έχει τη μορφή συνεύρεσης και επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων που αγαπούν το τάνγκο και τη μουσική του.

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει την Παρασκευή 19 Ιουλίου με Μιλόνγκα στις 9.00 το βράδυ και μουσική επιμέλεια από την Simona Seraponte από την Νάπολη της Ιταλίας. Η εκδήλωση θα συνεχιστεί το Σάββατο 20 Ιουλίου με Μιλόνγκα. Η μουσική επιμέλεια στην έναρξη της βραδιάς θα είναι από την Laura Toledo από το Μπουένος Άιρες της Αργεντινής και στη συνέχεια από τον Cumhur Dilek από την Σμύρνη της Τουρκίας. Η εκδήλωση αργεντίνικου τάνγκο στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 21 Ιουλίου με Μιλόνγκα με μουσική επιμέλεια από τον Παναγιώτη Παπαδέλλη από τη Μυτιλήνη.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στα τηλέφωνα 2253054434, 2251047033, E-mail: lesvospf@otenet.gr, www.lesvosmuseum.gr.

 

Μοιράσου το άρθρο!