Μedia

10/01/2011 - 23:35

Ιστορίες ... του Lesvosnews...

Μερικές φορές είναι καλό να διασκεδάζεις με θέματα που μπορεί να σε ενοχλούν... Το Lesvosnews.net όταν ξεκίνησε το ταξίδι του πριν από  4 μήνες θεωρήθηκε προεκλογική κίνηση. Σήμερα 2 μήνες μετά τις εκλογές αυτό το παραμύθι το διέψευσε η συνέχεια της πορεία μας....

Η επιτυχία του Lesvosnews.net (επιτυχία που αποδεικνύεται με βάση τα στοιχεία που δίνει το alexa και το google για την επισκεψιμότητα) δεν μπόρεσε να γίνει αποδεκτή από πολλούς δήθεν επαγγελματίες δημοσιογράφους!!! Τους ενοχλεί ακόμη και το γεγονός ότι δεν έχουμε διαφημίσεις.  Επομένως ,λένε με το μυαλουδάκι τους, κάτι ύποπτο κρύβεται !!!  Παράλληλα η επιτυχία του  Lesvosnews.net ξύπνησε σε πολλούς την όρεξη να κάνουν κάτι αντίστοιχο ... θέλοντας  να βγάλουν χρήματα ή θέλοντας να αποκτήσουν εξουσία ή θέλοντας να δοκιμάσουν την τύχη τους ή θέλοντας να προσφέρουν κι αυτοί κάτι ... Και την ξύπνησε σε νέους αλλά και σε παλαιούς  γνώριμους του διαδικτύου.  Μάλιστα βλέπουμε να έχουν μεταξύ τους μια καταπληκτική συνεργασία ... μέχρι να αντιγράφουν θέματά μας και να δηλώνουν άλλες πηγές!!!  Το άσχημο γι' αυτούς είναι ότι το αναγνωστικό κοινό του διαδικτύου δεν είναι ηλίθιο...!!!

Ας υπενθυμίσουμε ότι:

  • Εμείς δηλώνουμε πρώτα απ' όλα  Πολίτες και όχι δημοσιογράφοι!!
  • Εμείς δεν έχουμε σκοπό το κέρδος και για αυτό δεν έχουμε διαφημίσεις.
  • Εμείς  δεν εκβιάζουμε, δεν τα "παίρνουμε" , δεν έχουμε "μαύρο" βιογραφικό.
  • Εμείς είμαστε ανοιχτοί σε όλες τις απόψεις αλλά έχουμε ΑΠΟΨΗ!

Το Lesvosnews.net είναι για εμάς μια δημιουργική ασχολία. Η απήχηση που έχουμε μας βοηθάει να συνεχίσουμε.

Τέλος με την ευκαιρία να ευχαριστήσουμε θερμά όλους εκείνους που μας έχουν βοηθήσει και για τις πολύτιμες συμβουλές τους.

 

Μοιράσου το άρθρο!