Μedia

05/06/2015 - 12:17

Free Press από τον Φορέα Τουρισμού Μολύβου

Ο

λοκληρώθηκαν πριν λίγες ημέρες δύο νέες εκδόσεις για την τουριστική προβολή της Λέσβου, από τον Φορέα Τουρισμού Μολύβου. Οι εκδόσεις με την ονομασία Free Press 2015 θα διανέμονται σε κάθε επισκέπτη της Λέσβου από τα μέλη του Φορέα και από συγκεκριμένα σημεία τουριστικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος.

 

  1. H πρώτη έκδοση αφορά το ελληνο-αγγλικό free press που εκδίδει κάθε χρόνο ο Φορέας Τουρισμού Μολύβου με τον τίτλο «Lesvos. The Other Aegean». Η φετινή του έκδοση είναι 40 σελίδες και αναφέρεται στις κάθετες αγορές πάνω στις οποίες στηρίζεται η ταυτότητα της Λέσβου. Πολιτισμός και Ιστορία, Γαστρονομία, Περιπατητικός και Ποδηλατικός τουρισμός, Θρησκευτικός τουρισμός, Παρατήρηση πουλιών, Ευεξία, κ.α. Είναι ο πιο ολοκληρωμένος τουριστικός οδηγός της Λέσβου, με πλήρη λίστα των επιχειρήσεων των μελών του Φορέα, χάρτη της Λέσβου και πληροφορίες για ο,τιδήποτε χρειαστεί ο επισκέπτης, καθώς για τα πολιτιστικά, μουσικά, εικαστικά και αθλητικά δρώμενα που οργανώνει ή υποστηρίζει ο Φορέας Τουρισμού Μολύβου για το καλοκαίρι 2015.
  2. Η δεύτερη έκδοση αφορά το 1ο Free Press που εκδόθηκε αποκλειστικά στην Τούρκικη γλώσσα. Με γνώμονα την προσέλκυση περισσότερων επισκεπτών από την Τουρκία και με αφορμή την αύξηση του τουρισμού από τα απέναντι παράλια, καθώς πραγματοποιήθηκε η έναρξη της λειτουργίας της Πύλης Σένγκεν στην Πέτρα, ο Φορέας εκδίδει ένα νέο free press στην τούρκικη γλώσσα, με σκοπό να διακινηθεί κατά μεγάλο ποσοστό στην Τουρκία. Ένας μεγάλος αριθμός φυλλαδίων έχει ήδη σταλεί στην έκθεση της γνωστής φωτογράφου από τη Λέσβο, Τζέλη Χατζηδημητρίου, που διοργανώνει ο Φορέας σε συνεργασία με την Περιφέρεια στο Σισμανόγλειο της Κωνσταντινούπολης. Το νέο free press θα διανέμεται ακόμη σε σημεία των απέναντι παραλίων, σε επιμελητήρια της Τουρκίας, στις πύλες εισόδου της Πέτρας και της Μυτιλήνης, καθώς και σε επιλεγμένα σημεία του νησιού.

 

Παράλληλα, ο Φορέας έχει προχωρήσει στην ολοκλήρωση της νέας ιστοσελίδας του:  www.theotheraegean.com και στην ανάπτυξη των social media (facebook, pinterest, google plus, twitter,flickr κ.λπ.) κάτω από το brand: «LESVOS. THE OTHER AEGEAN».

Το εγχείρημα για την προβολή της Λέσβου κάτω από μία και ενιαία ταυτότητα, αναγνωρίσιμη άμεσα από το κοινό και σύμφωνα με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που μόνο η Λέσβος προσφέρει δεν είναι άπιαστο. Ήδη με συλλογική δουλειά και καθαρή σκέψη, η Λέσβος ταυτίζεται πλέον με το «The Other Aegean», και καλούμε όλους όσους ενδιαφέρονται και επιθυμούν να ενταχθούν στο μεγάλο Παλλεσβιακό πλέον δίκτυο του «Lesvos. The Other Aegean», να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του Φορέα.

 

Link  Free Press

http://www.theotheraegean.com/2015/05/15/lesvos-the-other-aegean-free-press-summer-2015/

 

http://www.theotheraegean.com/2015/05/12/lesvos-midilli-adasi-the-other-aegean/

Μοιράσου το άρθρο!