Λήμνος

09/02/2015 - 17:17

Πρεμιέρα για το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρούλα

style="text-align: justify;">Το Δημοτικό Κινηματοθέατρο «Μαρούλα» είναι έτοιμο να υποδεχθεί ξανά τους φίλους της 7ης Τέχνης, με προβολές κινηματογραφικών ταινιών, οι οποίες ξεκινούν άμεσα και θα πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.
Η πρεμιέρα θα γίνει την Παρασκευή 13  Φεβρουαρίου, με την ταινία «Μαγεία στο σεληνόφως», μία ρομαντική κωμωδία σκηνοθεσίας του Γούντι Άλεν, με πρωταγωνιστές τον Κόλιν Φερθ και την Έμμα Στόουν.
Το τριήμερο 20, 21 και 22 Φεβρουαρίου αφιερώνεται στους μικρούς μας φίλους, καθώς θα προβληθεί η μεταγλωττισμένη ταινία της Disney, «Οι υπερέξι».
Στο επόμενο διάστημα το κοινό της Λήμνου θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει πρόσφατες παραγωγές υψηλής ποιότητας. Ανάμεσά τους,  η υποψήφια  για 5  Όσκαρ ταινία «Χωρίς μέτρο»,  η μεταφορά του αστυνομικού μπεστ σέλερ, «Το κορίτσι που εξαφανίστηκε» και  το βραβευμένο στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Κανών (βραβείο σκηνοθεσίας), «Foxcatcher».
Το κινηματοθέατρο είναι πλήρως ανακαινισμένο και διαθέτει ηχητικό σύστημα dolby surround, προσφέροντας στο θεατή μία εξαιρετικής ποιότητας κινηματογραφική εμπειρία.
Είναι πολύ σημαντική η ανταπόκριση από το κοινό, προκειμένου ο κινηματογράφος να αναδειχθεί και πάλι κυρίαρχη μορφή ψυχαγωγίας στο νησί μας.
Το πρόγραμμα των προβολών, τα trailers και οι υποθέσεις των ταινιών θα είναι διαθέσιμα μέσω της σελίδας του «Μαρούλα» στο Facebook : https://www.facebook.com/CineMaroula
καθώς επίσης και μέσω του blog: cinemaroula.blogspot.gr
 
Ώρες προβολής: 20:00,  Παιδικές ταινίες: 18:00 
Γενική είσοδος: 6 ευρώ
Μαθητικό, Φοιτητικό, Άνεργοι, Στρατιώτες: 4 ευρώ
 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ
1 «Μαγεία στο σεληνόφως» 13-14-15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
2 «Οι υπερέξι"»(μεταγλωττισμένο) 20-21-22-23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
3 «Το κορίτσι που εξαφανίστηκε» 27-28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ & 1 ΜΑΡΤΙΟΥ
4 «Δύο ημέρες, μια νύχτα» 6-7-8 ΜΑΡΤΙΟΥ
5 «Χωρίς μέτρο»   (Whilplash) 13-14-15 ΜΑΡΤΙΟΥ
6 Η Τίνκερμπελ & το τέρας του ποτέ (μεταγλωττισμένο) 20-21-22 ΜΑΡΤΙΟΥ
7 «Foxcatcher» 27-28-29 ΜΑΡΤΙΟΥ
 

Μοιράσου το άρθρο!