Λήμνος

11/01/2013 - 14:19

Λογαριασμός στην Εθνική για τη συγκέντρωση χρημάτων με σκοπό τη βοήθεια όσων Λημνιών έχουν ανάγκη

Λογαριασμός στην Εθνική για τη συγκέντρωση χρημάτων με σκοπό τη βοήθεια όσων Λημνιών έχουν ανάγκη

Ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λήμνου ανακοινώνει ότι στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος ανοίχθηκε λογαριασμός με αριθμό IBAN  GR22 0110 4000 0000 400 545 005 54 για τη συγκέντρωση χρημάτων με σκοπό τη βοήθεια όσων Λημνιών έχουν πραγματική ανάγκη στις δύσκολες μέρες που ζούμε.

Ο Δήμος Λήμνου και ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης γίνονται καθημερινά αποδέκτες αιτημάτων δημοτών μας που πλήττονται από την οικονομική κρίση και αντιμετωπίζουν αυτοί και οι οικογένειες τους προβλήματα εξυπηρέτησης βασικών βιοτικών αναγκών.

Απευθυνόμαστε προς όλους όσους μπορούν να βοηθήσουν και τους ζητάμε να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια. Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας απέναντι στην κρίση.

Η διαχείριση του λογαριασμού θα γίνεται από το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού και τα χρηματικά ή υλικά βοηθήματα θα δίνονται, κατόπιν, συστηματικής εξέτασης των αιτημάτων, με βάση εκ των προτέρων γνωστών κριτηρίων, ώστε να διασφαλίζεται η σωστή διαχείριση των χρημάτων, η διαφάνεια, η αποτελεσματικότητα και το μεγαλύτερο δυνατό όφελος.

 

                                                           

                                                         Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας  

                                                             και Αλληλεγγύης Δήμου Λήμνου

Μοιράσου το άρθρο!