Λήμνος

01/04/2013 - 19:17

Δήμαρχος Λήμνου: Η Δημοτική Αρχή δεν τρομοκρατείται, κατέπεσαν οι ισχυρισμοί της NEL

Δήμαρχος Λήμνου: Η Δημοτική Αρχή δεν τρομοκρατείται, κατέπεσαν οι ισχυρισμοί της NEL

yle="text-align: justify;">Την Δευτέρα 01 Απριλίου 2013 εκδικάστηκαν οι  εξ αναβολής αγωγές,  που είχαν καταθέσει  κατά του Δημάρχου Λήμνου κ. Αντώνη Χατζηδιαμαντή και του Αντιδημάρχου κ. Παναγιώτη Τσανταρλιώτη, η Ναυτιλιακή Εταιρεία Λέσβου, η θυγατρική της C-Link Ferries και η Ανώνυμη Ναυτιλιακή Εταιρεία Νότου Α.Ε., πλοιοκτήτρια του «Aqua Maria».

Πεποίθηση μας είναι ότι κατά την ακροαματική διαδικασία κατέπεσαν οι ισχυρισμοί των εταιρειών περί συκοφαντικής δυσφήμησης καθώς αποδείχτηκε περίτρανα τόσο από τις καταθέσεις των μαρτύρων όσο και από τα στοιχεία της δικογραφίας ότι μοναδικός στόχος του Δημάρχου Λήμνου κ. Χατζηδιαμαντή αλλά και του Αντιδημάρχου κ. Τσανταρλιώτη ήταν και συνεχίζει να είναι η ανάδειξη του διαχρονικού προβλήματος της ακτοπλοϊκής σύνδεσης της Λήμνου και η έκφραση της αγανάκτησης των κατοίκων και φορέων του νησιού μας.
 
Μετά το τέλος της δίκης ο Δήμαρχος Λήμνου δήλωσε σχετικά «Ευχαριστώ όλους του Λημνιούς που βρέθηκαν δίπλα μας για μία ακόμη φορά, αλλά και όλους τους φίλους του νησιού μας που εξέφρασαν την συμπαράσταση τους. Όλοι μαζί θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για το δικαίωμα μας να ζούμε ως ισότιμοι Έλληνες πολίτες στο νησί μας. Η Δημοτική Αρχή της Λήμνου δεν τρομοκρατείται, ο δίκαιος αγώνας μας θα συνεχισθεί.»
 
 
(φωτο απο τη σημερινή δίκη)

Μοιράσου το άρθρο!