Lifestyle

11/06/2022 - 16:52

Άλλος άνθρωπος σήμερα η Μαγδαληνή από τη Μυτιλήνη - Το κορίτσι που γνωρίσαμε στο The Bachelor

Ξεπέρασε τον Βασιλάκο, τα άλλαξε όλα, πήγε στο Ντουμπάι: Άλλος άνθρωπος σήμερα η Μαγδαληνή του The Bachelor

Στον πρώτο κύκλο του «The Bachelor» γνωρίσαμε τη Μαγδαληνή Zαφειρίου, η οποία αν και δεν κατάφερε να «κλέψει» την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου, φαίνεται σχεδόν δύο χρόνια μετά τα έχει αφήσει όλα πίσω της.

Η  Μαγδαληνή είχε συγκινήσει τους τηλεθεατές όταν σε ένα της ραντεβού με τον Παναγιώτη Βασιλάκο, είχε μιλήσει για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που πέρασε, όταν η Πρόνοια την πήρε από τους γονείς της που κρίθηκαν ακατάλληλοι.

«Δεν ξέρω αν εσύ μεγάλωσες σε αλάνα που έπαιζες μπάλα με παιδάκια, έτσι μεγάλωσα και εγώ μέχρι τα 12 μου γιατί μετά έφυγα από την οικογένειά μου, διότι οι γονείς μου κρίθηκαν ακατάλληλοι να μας μεγαλώσουν.
Δεν είμαι σαν τα άλλα κορίτσια. Η ζωή μου έδωσε πολλά χαστούκια από μικρή και το μεγαλύτερο χαστούκι ήταν όταν μας πήραν από τους γονείς μου. Πήραν εμένα και την αδελφή μου.

Εγώ μεγάλωσα σε οικοτροφείο θηλέων στην Μυτιλήνη. Οι γονείς μας δεν είναι όπως οι φυσιολογικοί γονείς που φροντίζουν τα παιδάκια τους και ξέρουν πως να τα μεγαλώσουν. Οπότε η πρόνοια θεώρησε αναγκαίο να μας πάρουν.

Έγινε κάποιο δικαστήριο και πήραν εμένα και την αδελφή μου, κανονικά θα έπαιρναν όλα τα αδέλφια μου αλλά ήταν μόνο θηλέων. Τα αδέλφια μου είχαν μάθει και αυτά πώς να επιβιώνουν από πολύ μικρά, διότι στο σχολείο δεν μας έκανε κανένας παρέα γιατί ήμασταν βρώμικοι, έπρεπε να μας κάνουν μπάνιο στο σχολείο αλλά..» ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαγδαληνή.

Μαγδαληνή Zαφειρίου: Τι κάνει σήμερα η πρώην παίκτρια του «Bachelor»

Η Μαγδαληνή με καταγωγή από τη Μυτιλήνη είναι προγραμματίστρια, αν και δεν ήταν από τα φαβορί του ριάλιτι, είχε καταφέρει να κερδίσει την συμπάθεια του κοινού.

Η ίδια πλέον είναι αφοσιωμένη στη δουλειά της, ενώ όπως βλέπουμε από πρόσφατες αναρτήσεις της έχει αλλάξει πολύ. Η ίδια όπως βλέπουμε από τις παρακάτω φωτογραφίες βρέθηκε για ταξίδι σε έναν από τους αγαπημένους προορισμούς του εξωτερικού, το Ντουμπάι.

δ

φ

 

f

Μοιράσου το άρθρο!