Κόσμος

28/08/2024 - 15:29

Όταν τα 36 εκατοστά δημιουργούν πρόβλημα

Ένας άνδρας από το Ηνωμένο Βασίλειο που υπερηφανεύεται ότι διαθέτει το «μεγαλύτερο μόριο στον κόσμο» αποκάλυψε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην καθημερινή του ζωή.

Τα προβλήματα που προκαλούνται όταν έχεις ένα τεράστιο πέος είναι το να παλεύεις να φορέσεις ρούχα, να αισθάνεσαι ζαλάδα όταν έχεις στύση, αλλά και να δέχεσαι ανήθικες προτάσεις.


Ο προικισμένος άνδρας, ονόματι Matt Barr, σε πρόσφατη συνέντευξή του στο LADbible αποκάλυψε όλα τα μυστικά του.

Κέρδισε για πρώτη φορά τη διεθνή προσοχή κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής του τον Απρίλιο, στο βρετανικό talk show «This Morning».

Μια πρόσφατη επιστημονική μελέτη μέτρησε το εν στύσει μόριό του στα 36 εκατοστά - σχεδόν τρεις φορές πάνω από τον παγκόσμιο μέσο όρο των 12,9 εκ. Δεν υπάρχει γνωστός όρος για την κατάστασή του, αλλά ο Barr λέει ότι το μόριό του αναφέρεται συχνά ως «μακροφαλλός», που ουσιαστικά είναι ένα προγεννητικά μεγάλο πέος.

Αν και αυτό μπορεί να φαίνεται σαν το απόλυτο ανδρικό όνειρο που έγινε πραγματικότητα, ο απόφοιτος του Κέιμπριτζ θεωρεί πως το να έχεις ένα τόσο μεγάλο πέος είναι πολύ πιο δύσκολο απ' ό,τι φαίνεται.


Οι στύσεις μπορεί να τον κάνουν να αρρωστήσει, ισχυρίστηκε, επειδή το μέγεθός του επιβαρύνει το κυκλοφορικό του σύστημα.

«Υπάρχουν πολλά προβλήματα με τη ροή του αίματος», αποκάλυψε ο 40χρονος Βρετανός στο LADbible.

«Αυτός είναι εν μέρει ο λόγος για τον οποίο το μέγεθός μου αυξομειώνεται λίγο, γιατί είναι πολύ δύσκολο να ρέει τόσο πολύ αίμα εκεί», εξήγησε ο Barr, ο οποίος έγραψε την αυτοβιογραφία του «A Long Story: Life With One of the World’s Largest Penises».


«Έτσι, έχω ζαλιστεί κατά καιρούς, έχω στύσεις και τέτοια, αλλά δεν μπορώ να έχω πλήρη στύση», συνέχισε. «Έχω πάρει διάφορα φάρμακα με την πάροδο του χρόνου για να προσπαθήσω να το συρρικνώσω, κάτι που φαινόταν να είχε μάλλον το αντίθετο αποτέλεσμα».


Το να βρει ρούχα που του κάνουν είναι μια άλλη ταλαιπωρία, αποκάλυψε ο Barr, ο οποίος αναγκάζεται να «αγοράσει ένα νούμερο μεγαλύτερο» όταν ψωνίζει.

«Όσον αφορά το μέγεθος της μέσης, φροντίστε πάντα να υπάρχει αρκετός χώρος μπροστά. Μπορείτε να πάρετε μερικά καλά», εξήγησε. «Υπάρχουν επίσης προσαρμοσμένα εσώρουχα που πωλούν οι άνθρωποι, σχεδιασμένα για άτομα που είτε είναι φυσικά προικισμένα, είτε τους κάνουν ένεση».

Δυστυχώς, αυτά τα σορτς συμπίεσης δεν ταιριάζουν πάντα, καθώς μπορεί να είναι άβολα όταν φοριούνται για μεγάλες χρονικές περιόδους.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του τον Απρίλιο, θυμήθηκε μια περίπτωση όπου τον έδιωξαν από ένα μάθημα γιόγκα επειδή, λόγω της μεγάλης διόγκωσής του πέους του, ο instructor νόμιζε ότι είχε στύση.


Τα προβλήματα δεν είναι μόνο σωματικά, σύμφωνα με τον Barr, ο οποίος αποκαλύπτει ότι έχει λάβει μερικές περίεργες προτάσεις μετά την εμφάνισή του τον Απρίλιο στο «This Morning».


«Είχα ανθρώπους να μου ζητήσουν να έρθω και να καθαρίσω το σπίτι τους γυμνός ή κάτι τέτοιο, τα περισσότερα πράγματα είναι πολύ πρόστυχα για να ειπωθούν», θυμάται ο ίδιος, ο οποίος έπρεπε να απορρίψει πολλά από τα πιο kinky αιτήματα.

Θυμήθηκε μια περίπτωση όπου ένας άνδρας ζήτησε να τον ζωγραφίσει σε «μορφή κινουμένων σχεδίων ως γίγαντα και να κάνει όλα αυτά τα γιγάντια σεξουαλικά πράγματα», ένα φετίχ γνωστό ως μακροφιλία.


Φυσικά, κάτι τέτοιο δεν περιλαμβάνει μόνο δυσκολίες. Ο Barr ισχυρίστηκε ότι βγήκε πολλά ραντεβού λόγω της ιδιαιτερότητάς του.


Ωστόσο, λόγω της ηλικίας του, ο Βρετανός ξεκαθαρίζει πως δεν σκοπεύει να κερδίσει χρήματα μέσω OnlyFans, εξηγώντας:

«Είμαι σίγουρος ότι αν ήμουν 20 χρόνια νεότερος, θα ήμουν περισσότερο συγκεντρωμένος στο να βεβαιωθώ ότι οι γονείς μου ήταν καλά, θα ήμουν συνέχεια στο γυμναστήριο, όλα αυτά τα πράγματα».

Αντ' αυτού, ο Barr έχει επικεντρωθεί στα απομνημονεύματά του, που αναμένεται να κυκλοφορήσουν είτε αργότερα φέτος, είτε το 2025.

Μεταξύ άλλων, προειδοποίησε όσους λαχταρούν αυτή τη «μεγάλη ενέργεια» να «προσέχουν τι εύχονται».

Μοιράσου το άρθρο!