Κοινωνία

02/10/2024 - 08:50

Θρήνος στη Μυτιλήνη για την απώλεια - Ανακοίνωση από τον Ροταριανό Όμιλο

Ο Ρ.Ο. Μυτιλήνης με οδύνη ανακοινώνει την απώλεια του στυλοβάτη και αναντικατάστατου μέλους μας, τ. Διοικητή της 2484 Περιφέρειας Διεθνούς Ρόταρυ, Νίκου Κουζινόγλου.

Το άκουσμα του αιφνίδιου θανάτου του, για τα μέλη μας ήταν απίστευτο γιατί την προηγούμενη μόλις μέρα στη συνεστίαση μας έλαβε πολλές φορές το λόγο, κάνοντας προτάσεις, και μας χάρισε πολλά χαμόγελα με τα καλοπροαίρετα πειράγματα και αστεία του. Ο εκλιπών ήταν η καρδιά, ο ακρογωνιαίος λίθος και ο αιμοδότης του Ομίλου μας. Το κενό που μας αφήνει, δυσαναπλήρωτο και όλοι πρέπει να εντείνουμε τις προσπάθειές μας, για το καλό του τόπου μας και η ενεργός δράση των εβδομήντα (70) ετών ζωής του Ομίλου μας να συνεχισθεί παραγωγικά με δυναμισμό. Το οφείλουμε και στον Νίκο.

Ο εκλιπών ήταν πάνω από 50 χρόνια ενεργό μέλος του Ρ.Ο. Μυτιλήνης. Πέρασε από όλες τις διοικητικές θέσεις και τα αξιώματα του Ομίλου μας. Ήταν ο πρώτος διοικητής της νεοσυσταθείσας 2484 Περιφέρειας του Διεθνούς Ρόταρυ, που συμπεριελάμβανε περί τους 50 Ρ. Ομίλους στη Βόρεια Ελλάδα και έχαιρε ιδιαίτερης εκτίμησης πανελλαδικά αλλά και στο εξωτερικό.

φ

Επί σειρά ετών διετέλεσε Διευθυντής πωλήσεων και διευθύνων Σύμβουλος Ε.Π.Ο.Μ. (Ένωση Ποτοποιών Μυτιλήνης), συντελώντας ουσιαστικά στην επιτυχημένη πορεία της Βιοτεχνίας που έγινε γνωστή στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ήταν αγαπητός σε όλους, ευπροσήγορος, με ένα καλό λόγο για τον καθένα, ειρηνοποιός και πυροσβέστης, ήρεμη ηγετική μορφή, γεννημένος εθελοντής και θιασώτης της ανιδιοτελούς προσφοράς.

Επίσης πολυγραφότατος με σκωπτική πένα. Έγραψε πολλά χρονογραφήματα, ποιήματα και μικρά θεατρικά κείμενα που υλοποιούνταν στις εκδηλώσεις του Ρ.Ο. Μυτιλήνης. Επίσης έκανε πολλές ομιλίες γενικού ενδιαφέροντος και ροταριανού περιεχομένου. Για τον Ρ.Ο. Μυτιλήνης Σπύρος Καρδακάρης

Μοιράσου το άρθρο!