Κοινωνία

07/07/2022 - 20:17

Ο Αργύρης δεν τα κατάφερε....

Ανάρτηση από την Πράξη Αγάπης

Με βαθιά λύπη αποχαιρετούμε τον αγαπημένο μας Αργύριο Κουγιουμτζόγλου, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στις 2 τα ξημερώματα στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Ο Αργύρης νοσηλευόταν με βαριά ημιπληγία εδώ και μήνες σε κέντρο αποκατάστασης της Αθήνας, έπειτα από οξύ έμφραγμα και ισχαιμικό επεισόδιο, όπου έδωσε μεγάλη μάχη ζωής. Ενώ το τελευταίο διάστημα είχε σημειώσει κάποια βελτίωση, καθώς έγιναν και προσπάθειες αφαίρεσης της τραχειοστομίας, τις τελευταίες ημέρες προσβλήθηκε από μικρόβιο το οποίο δυσκόλεψε πολύ την κατάστασή του και του προκάλεσε σηψαιμία. Δυστυχώς σήμερα έχασε τη μάχη για τη ζωή, σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένειά του και την τοπική κοινωνία της Μυτιλήνης.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Το συνολικό ποσό που έχει συλλεχθεί στην εκστρατεία του Αργύρη αποπληρώνει το κέντρο αποκατάστασης όπου νοσηλευόταν μέχρι και σήμερα. Ευχαριστούμε θερμά και εκ μέρους της οικογενείας όλους όσους ήσασταν στο πλευρό του Αργύρη , ο οποίος πάλεψε μέχρι και την τελευταία στιγμή. Λυπούμαστε πολύ και του ευχόμαστε καλό Παράδεισο και τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια!

 

----

Διαβάστε από το αρχείο 17/03/2022:
 

Επείγον- Έκκληση βοήθειας για τον Αργύρη Κουγιουμτζόγλου από την Μυτιλήνη

Μοιράσου το άρθρο!