Κοινωνία

04/06/2024 - 08:19

Μυτιλήνη: Του έβαλε φωτιά αλλά εκείνος τη συγχώρεσε- "Μαζί θα πεθάνουμε, την αγαπώ"- "Του ζήτησα συγγνώμη"

"'Ηταν κάτι που δεν ήθελα να γίνει... Του ζήτησα συγγνώμη. Θέλουμε να κλείσει αυτό το κεφάλαιο και να ανοίξουμε ένα νέο" ανέφερε η γυναίκα

Ο 58χρονος κύριος Γιάννης ετοιμάζεται να κάνει τα εγκαίνια του εστιατορίου του το οποίο έκλεισε πριν από ένα χρόνο όταν μεταφέρθηκε με εγκαυματα στο νοσοκομείο όταν η σύζυγός του Μαρία τον περιέλουσε με εύφλεκτο υγρό και στη συνέχεια του άναψε φωτιά.

Ο ίδιος μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή από την Μυτιλήνη στη Θεσσαλονίκη όπου επι 3 μήνες ήταν στην εντατική. Στο πλευρό του ήταν ο μονάκριβος γιος του φύλακας άγγελός του. Σήμερα ο ίδιος έχει συγχωρήσει τη σύζυγό του, η οποία έχει αποφυλακιστεί, είναι και πάλι μαζί και κάνουν μια νέα αρχή.

 

Το ζευγάρι το είχε χτυπήσει αλύπητα η μοίρα καθώς είχαν χάσει τα δύο από τα 3 τους παιδιά. Πρώτα έχασαν ένα 9χρονο αγοράκι από πνιγμό και πριν από λίγα χρόνια είχαν χάσει την 19χρονη κόρη τους σε τροχαίο δυστύχημα.

Ο κύριος Γιάννης πιστεύει βαθιά στο Θεό και στον Άγιο Ταξιάρχη οποίος ήταν προστάτης του όλο αυτό τον καιρό που πάλευε για τη ζωή του.

Oι δυο τους μίλησαν σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα και στην Εύη Γιαρκιά.

“Είμαστε μαζί και μαζί θα πεθάνουμε, γιατί την αγαπώ… Δε με λυγίζει ο θάνατος, γιατί τον έχω ζήσει. Δεν ήμουν σε θέση να την τιμωρήσω, την έχει τιμωρήσει η φύση…. Όταν μου είπε ο γιος μου ότι είναι στη φυλακή δεν το πίστευα. Του είπα να μου φέρει να υπογράψω ένα χαρτί για να βγει… Το έχει μετανιώσει.. Μου είπε ότι δεν το ήθελε, είδε μπροστά της μια μαύρη σκια”, τόνισε ο κύριος Γιάννης, ενώ υ σύζυγος του είπε δακρυσμένη:

“Ήταν κάτι που δεν ήθελα να γίνει… Του ζήτησα συγγνώμη. Θέλουμε να κλείσει αυτό το κεφάλαιο και να ανοίξουμε ένα νέο. Ο γιος μου παντρεύτηκε και θέλουμε να είμαστε δίπλα στο εγγόνι μας”.

 

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το άρθρο!