Κοινωνία

17/10/2024 - 11:22

Μάθημα ζωής στην πλατεία Σαπφούς

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ενημέρωσης και εκπαίδευσης σχετικά με την Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) που διοργάνωσαν την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου το απόγευμα στην Πλατεία Σαπφούς ο Δήμος και η Δημοτική Κοινότητα Μυτιλήνης στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Επανεκκίνησης Καρδιάς.

Πολίτες όλων των ηλικιών είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να εκπαιδευτούν για την ανάνηψη θύματος καρδιακής ανακοπής, από εξειδικευμένους εκπαιδευτές, που συμμετείχαν στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Βοστάνειο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης, το Παράρτημα του ΕΚΑΒ Μυτιλήνης, το Παράρτημα Λέσβου της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, το Χαμόγελο του Παιδιού και την Health Care.

14

Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Παναγιώτης Χριστόφας δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστούμε θερμά τους φορείς και τις εθελοντικές ομάδες που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα και συμμετείχαν στη σημερινή εκδήλωση, που πραγματοποιήσαμε μαζί με τη Δημοτική Κοινότητα Μυτιλήνης. Οι ενέργειες ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης των πολιτών, ιδιαίτερα για τόσο σημαντικά ζητήματα, είναι προς όφελος όλων μας και με χαρά ως Δήμος Μυτιλήνης συμβάλλουμε στη διοργάνωσή τους».

 

Μοιράσου το άρθρο!