Κοινωνία

11/10/2024 - 11:57

Λειτουργία Κοινωνικής Ιματιοθήκης από το Περιφερειακό Τμήμα Μυτιλήνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Στο Περιφερειακό Τμήμα Μυτιλήνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού συνεχίζει την λειτουργία της η Κοινωνική Ιματιοθήκη, με στόχο την στήριξη των ευπαθών ομάδων της τοπικής κοινωνίας.

Η Κοινωνική Ιματιοθήκη στοχεύει στην παροχή δωρεάν ειδών ένδυσης, υπόδησης για ενήλικες & παιδιά, και άλλων χρηστικών αντικειμένων, ενισχύοντας έμπρακτα τους συνανθρώπους μας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται στην Κοινωνική Ιματιοθήκη, η οποία βρίσκεται στην οδό Γεωργίου Κορτέση 2 στην περιοχή της Καλλιθέας στη Μυτιλήνη και λειτουργεί κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή από τις 8:00 π.μ. έως τις 10:00 π.μ.  

Ο Πρόεδρος κ. Θεόδωρος Βαλσαμίδης & τα Μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου του Περιφερειακού Τμήματος Μυτιλήνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ευχαριστούν θερμά τις εθελόντριες του Τμήματος που υποστηρίζουν αδιάκοπα & ακούραστα την δράση.

Για κάθε περαιτέρω πληροφόρηση οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο του Περιφερειακού Τμήματος, Π. Κουντουριώτη 35, Μυτιλήνη, Τηλ. Επικοινωνίας: 22510 29480, Δευτέρα - Παρασκευή, 9.00 π.μ. - 2.00 μ.μ.

ψφ

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός φέτος συμπληρώνει 147 χρόνια από την ίδρυση του, προσφέροντας πάντα ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες του σε όσους έχουν ανάγκη.

Μοιράσου το άρθρο!