Κοινωνία

20/09/2024 - 08:59

Κραυγή αγωνίας για τον Κώστα στην Αγιάσο - Η έκκληση του πρώην Δημάρχου - Ακούνε οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου ;

Σας μεταφέρουμε την έκκληση του πρώην Δημάρχου Αγιάσου κ. Χρύσανθου Χατζηπαναγιώτη για τον Κώστα με την ελπίδα ότι κάποιοι θα ακούσουν και ενεργήσουν!

" Ματώνω " Πλησιάζει μεσάνυχτα Πέμπτης, και τα δάχτυλα μου τρέχουν μόνα τους στο πληκτρολουγιο. Το άκουγα και δεν το πίστευα.

Ήθελα , με τα δικά μου μάτια να το δω.

Ο Κώστας , ο άνθρωπος που ήλθε απ' το πουθενά πριν τέσσερις μήνες στην Αγιάσο, χωρίς ταυτότητα, χωρίς καμμιά γνωριμία , χωρίς Αγάπη, χωρίς" παρελθόν". Κι όμως κέρδισε τους" δύσκολους"Αγιασώτες .

Αν και μονοπόδαρος, το παλεύει , με προθυμία και διάθεση να "προσφέρει όπου δει ", σαν να'χει ποιο πολλά μέλη κι' απ' τους αρτιμελείς . Ώρες ατελείωτες σε μια καρέκλα, στο Σταυρί της Αγιάσου, με μια ξέχωρη αξιοπρέπεια , περιμένει και περιμένει!

δ

Ο Χειμώνας προ των πυλών και οι θερμοκρασίες στο χωριό ήδη χαμηλές. Μεταφέρω την αγωνιώδη έκκληση όσοι γνώρισαν τον Κώστα, να βρεθεί δομή, όσο το δυνατόν γρηγορότερα, να τον φιλοξενήσει. Είναι ένα δικαίωμα στη ζωή, είναι μια κοινωνική απαίτηση.

Τα οποία πλάνα είναι, γνήσια, αμοντάριστα, ζωντανά, χωρίς καμμιά προετοιμασία.

Η κάθε μέρα που περνά, η κάθε ώρα που κυλάει, είναι στιγμές που. η ανθρωπιά , δοκιμάζει της αντοχές της και το ανύπαρκτο Κοινωνικό Κράτος , καλείται για το αυτονόητο. Θα τη δώσουμε τη "μάχη " μαζί με τον Κωστή, και πιστεύω ότι, πολύ σύντομα θα βρεθεί λύση.

 

Δείτε τα συγκλονιστικά βίντεο από τον πρώην Δήμαρχο Αγιάσου

 

Μοιράσου το άρθρο!