Κοινωνία

12/09/2023 - 12:45

Κατήφορος... θανάτωσαν τη Σόφι στα Κεραμειά μπροστά στα μάτια των μικρών μαθητών

Ένα σοκαριστικό γεγονός που αφορά θανάτωση ζώου συνέβη πριν από λίγο στα Κεραμειά της Λέσβου ένα χωριό που έχει απασχολήσει στο παρελθόν για τον ίδιο λόγο τον Τύπο.

Ένα μικρό αγόρι πήγε πρώτη μέρα στο σχολείο, ενα σχολείο με 20 μόνο μαθητές και σε αυτή την πρώτη μέρα τον ακολούθησε το σκυλάκι του, η Σόφι Εκεί στο προαύλιο και μπροστά στα μάτα όλων των μαθητών το σκυλί έφαγε φόλα και ξεψύχησε. Όσο και να προσπαθησαν με ατροπίνες να το συνεφέρουν δεν τα κατάφεραν. Να σημειωθεί ότι τηνπροηγούνεη μέρα είχαν γίνει “συστάσεις” στους φιλόζωους για τα αδέσποτα που κυκλοφορούν στο προάυλιο αλλά και για δεσποζόμενα ζώα.

Για άλλη μια φορά η Λέσβος δυσφημίζεται από την εγκληματική δράση συγκεκριμένων ανθρώπων που ξανά και ξανά δολοφονούν χωρίς συνέπειες.  Σε σοκ και ο μικρός και η μαμά ου αντ΄να χαρούν την πρώτη μέρα στο σχολείο κλαίνε η συντροφιά τους τη Σόφι που γνώρισε την αθρώπινη κακία.

Στο φως έφερε το γεγονός η Ντεπυ Χατζηκαμπανμη γρφαοντας αυτα τα λογια στο facebook

Αυτή ήταν η Σόφι.

Το σκυλάκι ενός παιδιού που πάει στο δημοτικό σχολείο Κεραμειών.

Το σκυλάκι μιας πολύ φιλόζωης κοπέλας.

Σήμερα έφαγε φόλα μέσα στο δημοτικό σχολείο.

Μπροστά στα μάτια των παιδιών.

Ξεκίνησε όμορφα η σχολική χρονιά.

Ξανά στα Κεραμειά.

Άλλη μια αθώα ψυχή έφυγε επειδή κάποιος απάνθρωπος το αποφάσισε.

Άλλη μια οικογένεια πονάει διότι έχασε ένα μέλος της.

Τι θα γίνει επιτέλους με αυτά τα εγκλήματα σε αυτό το χωριό;

Ως πότε;

Ως πότε θα τρέμουμε για τα σκυλιά μας;

Ως πότε θα κλαίμε;;;;

Έλεος πια.

Φτάνει πια!

Ντροπή σας!*

Nα θυμίσουμε ότι τον περασένο Γενάρη ένας ηλικιωμένος  πυροβόλησε και να έσυρε στο κτήμα του, μπροστά στα μάτια μικρών παιδιών, ένα αδέσποτο σκύλο, τον οποίο είχαν “υιοθετήσει” οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου του χωριού.

Tην καταγγελία έκανε στην αστυνομία η δασκάλα του σχολείου, καθώς η απώλεια του “Μπίνγκο” όπως ήταν το όνομα του αδέσποτου σκύλου, γεμίσε θλίψη τους μαθητές και τις μαθήτριες του Δημοτικού σχολείου Κεραμειών, καθώς έχασαν τον αγαπημένο τους φίλο, τον οποίο και φρόντιζαν καθημερινά .

Συνεχίστε έτσι πατριωτάκια ώσπου να μην πατά κανένας το πόδι του στο νησί. Όσο θα σκοτώνετε ζώα εμείς θα σηκώνουμε την απανθρωπιά σας.

 

πηγη:

https://www.politikalesvos.gr/

Μοιράσου το άρθρο!