Κοινωνία

19/07/2024 - 15:30

"Καλό παράδεισο Γιωργάκη μας" - Θρήνος στη Λέσβο για τον 24χρονο - Το Σάββατο η κηδεία

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινότητα της Κάπης για την ξαφνική απώλεια του 24χρονου Γιώργου σε τροχαίο ατύχημα χθες το πρωί. Συντετριμμένοι και οι συνάδελφοι του συνοριοφύλακες στη Μυτιλήνη.

Το τελευταίο αντίο στο Γιώργο είναι ο Σάββατο 20 Ιουλίου στις 5μμ. στον Ι.Ν Αγίου Γεωργίου και η οικογένεια ενημερώνει ότι αντί για στεφάνια να κατατεθούν χρήματα στο "Χαμόγελο του Παιδιού"

Η Κοινότητα Κάπης Λέσβου αναφέρει:

«Ο πόνος βαρύς. Το χωριό μας έχασε έναν άγγελο. Πάντα με το χαμόγελο, με τα αστεία σου, με την προσφορά σου σε όποιον ζητούσε την βοήθεια σου, ότι και να πούμε είναι λίγο για αυτό που ήσουνα. Ο θεός ζήλεψε που σε είχαμε εμείς κοντά μας και θέλησε να σε πάρει στην δική του αγκαλιά. Άγγελος στην γη, άγγελος και στον παράδεισο, άνοιξες τα φτερά σου και πέταξες πολύ ψηλά αυτή τη φορά!!!  Καλό παράδεισο… Γιωργάκη μας»

 Υπενθυμίζουμε την χθεσινή ενημέρωση από την Αστυνομική Δ/νση: 

Από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίας Παρασκευής Λέσβου διενεργείται προανάκριση για οδικό τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα σήμερα (18-07-2024), στο 3ο χλμ. της Ε.Ο. Μανταμάδου – Μυτιλήνης στη Λέσβο.
Ειδικότερα και σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία της έρευνας, στο συγκεκριμένο περιστατικό ενεπλάκησαν, δίκυκλη μοτοσικλέτα οδηγούμενη από ημεδαπό (24χρονος) και Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε έτερος ημεδαπός (75χρονος).
Αποτέλεσμα του συμβάντος ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του οδηγού του δικύκλου και ο τραυματισμός του έτερου οδηγού.
Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται.

 

Μοιράσου το άρθρο!