Κοινωνία

06/02/2014 - 08:13

Και η Λέσβος να βοηθήσει την Κεφαλονιά

yle="text-align: justify;">Η Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του Οργανισμού «Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου» κα Αναστασία Αντωνέλλη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

          «Όπως όλοι ξέρουμε, τις μέρες τούτες οι συνάνθρωποί μας στο Ληξούρι στην Κεφαλονιά, βιώνουν μια κόλαση μετά τα απανωτά χτυπήματα του Εγκέλαδου. 

          Σε επικοινωνία μου με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, κ. Κακώση Διονύση, πέρα από την δήλωση συμπαράστασης εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής, του ζήτησα και με ενημέρωσε  για τα είδη που έχουν ανάγκη.

          Ως εκ τούτου, από την Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014, έως και την Παρασκευή 14/2, ο Οργανισμός μας θα συγκεντρώνει στα κτήρια των ΚΑΠΗ, Αλκαίου 18 και Ερμού 311, τις εργάσιμες ώρες, τα  εξής είδη: ΝΕΡΑ, ΓΑΛΑΤΑ, ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ, ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ και ΟΣΠΡΙΑ, τα οποία και θα αποστείλει στην Κεφαλονιά.

          Θερμή παράκληση σε όλους τους κατοίκους του νησιού μας, αλλά και στους φορείς: Ελάτε όλοι μαζί να βοηθήσουμε. Οι συνάνθρωποι μας στην Κεφαλονιά ΠΡΕΠΕΙ να νοιώσουν ότι δεν είναι μοναχοί στην δυσκολία τους! Έχουμε χρέος να τους συμπαρασταθούμε, έχουμε χρέος να αποδείξουμε τον πολιτισμό μας για μια ακόμη φορά».

 

φωτογραφία: Κεφαλονιά / FOSPHOTOS / Αριστείδης Καβαλλιεράτος

Μοιράσου το άρθρο!