Κοινωνία

01/08/2024 - 17:37

Η ΔΕΥΑΛ και ο εργολάβος "ξέχασαν" την οδό Γεωργίου Μούρα στη Μυτιλήνη

Καταγγελία από αναγνώστη του Lesvosnews.net - Τα στοιχεία του στη διάθεση της ιστοσελίδας και της ΔΕΥΑΛ . Το ερώτημα είναι πλέον αν η ΔΕΥΑΛ ελέγχει τους εργολάβους και αν υπάρχουν συγκεκριμένες προθεσμίες. Ποιος θα απολογηθεί για το σκονισμένο καλοκαίρι των κατοίκων της περιοχής. Αναλυτικά η καταγγελία:

Είμαι κάτοικος Μυτιλήνης στην οδό Γεωργίου Μούρα (Ακαδημία), όπου εδώ και ένα μήνα γίνεται τεχνικό έργο της ΔΕΥΑΛ.

Έχουν ανοιχθεί λωρίδες που έχουν μείνει χωμάτινες προκαλώντας απίστευτη σκόνη.

Η ΔΕΥΑΛ και ο εργολάβος  από εβδομάδα σε εβδομάδα υπόσχονται ότι θα γίνει η ασφαλτόστρωση και ήδη σήμερα με τηλ. επικοινωνία με τον εργολάβο μεταθέτει την ολοκλήρωση του εργου στον 15αύγουστο.

Εδώ και ένα μήνα δεν μπορούμε να ανοίξουμε παράθυρα, δεν μπορούμε να βγούμε στην αυλή του σπιτιού μας. Ο δρόμος είναι πολυσύχαστος και ταχείας κυκλοφορίας. Έχει σωρευτεί τόση άμμος στις αυλές μας, στα πεζοδρόμια και στον δρόμο που αν τυχόν βρέξει θα φράξουν τα φρεάτια. Χρειάζεται κάποιος να φτυαρίσει την άμμο που σωρεύτηκε έξω από τα σπίτια μας.

Ο εργολάβος επίσης υπόσχεται ότι θα δοθεί παροχή νερού του Δήμου για να μπορούμε να ρίχνουμε λίγο νερό αλλά και αυτό μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει. Σας παρακαλώ δημοσιεύσετε όλο αυτό το πρόβλημα που ταλαιπωρεί τους κατοίκους της Γεωργίου Μούρα και έχει εξαντλήσει την υπομονή και ανοχή μας. 

δφ

Μοιράσου το άρθρο!